JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

31 Sul Campo, τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια.

Juventus-31-scudetti


Η είδηση ​​έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία: ο δικηγόρος Andrea Barberis, ιστορικός οπαδός της Τορίνο, υπέβαλε καταγγελία στο γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα κατά την FIGC, καταγγέλλοντας τη Γιουβέντους για την παραβίαση του άρθρου 1 του Κώδικα της αθλητικής δικαιοσύνης. 

Στην καταγγελία του αναφέρει: "Σύμφωνα με το νόμο, το ασπρόμαυρο club δεν μπορεί να διαδίδει μέσω της επίσημη ιστοσελίδα και το Juventus Stadium την κατάκτηση των 31 τίτλων πρωταθλήματος που κέρδισε στο γήπεδο. Μπορεί οι οπαδοί της Γιουβέντους να λένε ότι η ομάδα τους έχει 31 τίτλους ή να το γράφει μια εφημερίδα - λέει ο δικηγόρος κάνοντας στροφή και συνεχίζει - αλλά μια εταιρεία δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο για την αντιμετώπιση των δικαστικών αποφάσεων. Ο κώδικας αναφέρει ότι οι σύλλογοι και οι διαχειριστές τους υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις ομοσπονδιακές πράξεις". ο δικηγόρος Andrea Barberis, πρώην στέλεχος της Τορίνο συλλογίζεται τώρα ποιές θα είναι οι ενέργειες που πρέπει να υποβληθούν από το νομό.

Εμείς από το Juve-ntinos λέμε ένα μόνο πράγμα στο "κύριο" Μπαρμπέρη, η αλήθεια σας πονάει τόσο πολύ αλλά τι να κάνουμε, αυτήν είναι, η Γιούβε έχει κερδίσει 31 πρωταθλήματα στο γήπεδο είτε σας αρέσει είτε όχι, "κύριε" Μπαρμπέρη ασχοληθήτε με τις τρίχες σας και αφήστε εμάς να λέμε την αλήθεια. 

Οσο για την ομάδα και τη διοίκηση της, σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις τις αθλητικής δικαιοσύνης (αν και είναι λανθασμένες) και το απέδειξε πέρυσι με την κίνηση της να μην ράψει το 3ο αστέρι στη φανέλα της ομάδας μετά την κατάκτηση του 30ου, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις για το τι θα γράφουμε στο γήπεδο και στην ιστοσελίδα της ομάδας. Αντε γιατί πολλά έχουμε ανεχθεί τόσα χρόνια.

31 Sul Campo... Anche se ti fa male...

Δεν υπάρχουν σχόλια: