JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μπουφόν: "Τρεις πολύτιμοι βαθμοί"


«Τρεις πολύτιμοι βαθμοί». Αυτήν είναι η εκτίμηση του Gigi Buffon για την νίκη της Γιουβέντους  επί της Κατάνια και δεν άφησε καμία αμφιβολία για τη σημασία αυτού του παιχνιδιού για τη Γιουβέντους και τους παίκτες της, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να διατηρήσουν τον ανταγωνισμό με τη Μίλαν ψηλά, και θέλοντας να  ξανά κερδίσουν την εμπιστοσύνη η οποία, μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με δύο «μικρές» ομάδες, είχε χαθεί.

Ωστόσο, το παιχνίδι ξεκίνησε με ορισμένες δυσκολίες για τους άνδρες του Conte και το γκολ του Μπαριέντος λειτουργούσε στους παίκτες της Γιούβε και στον Gigi βγάζοντας οργή:
«Θύμωσα επειδή είχε σουτάρει ήδη τέσσερις φορές προς το τέρμα μας. Αυτό σημαίνει ότι κάτι πήγε λάθος όσον αφορά την εστίαση της ομάδας εξέφρασε την ανησυχία, ή ίσως από την ψυχολογική άποψη. Επιπλέον, οι αντίπαλοί μας δεν κλείστηκαν στην άμυνά τους, αλλά βγήκαν μπροστά, προκαλώντας μας μερικές φορές κάποιο κίνδυνο».

Στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα, ο Μπουφόν είχε επίσης την ευκαιρία να δείξει και πάλι την λάμψη του όταν αντιτίθενται ο Almiron: 
«Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή, μιλώντας ψυχολογικά, γιατί προφανώς ο τερματοφύλακας πρέπει να ξέρει πώς να σώσει την εστία του».

Η προσοχή όλων πλέον επικεντρώνεται στη σύγκρουση του Μιλάνο: 
«Η Μίλαν είναι η ισχυρότερη ομάδα αυτή τη σεζόν, αλλά ποτέ δεν έχω ταξιδέψει σε άλλο γήπεδο και να συμπεριφέρομαι ως θύματα θυσίας, και δεν θα το πράξουμε ούτε τώρα. Έχουμε ήδη κερδίσει δύο φορές την Μιλάν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε κερδίσει επίσης το σεβασμό τους. Ωστόσο, κάθε παιχνίδι είναι προφανώς διαφορετικό. Ο σημερινός αγώνας μας κάνει πιο δυνατούς, γιατί όταν κερδίζεις,  επιτυγχάνεις επίσης νέα εμπιστοσύνη». 



Πίρλο: "Ήταν σημαντικό που σκόραρα απόψε"


Ο Pirlo και αυτός μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού και είπε περίπου ότι και προπονητής του Αντόνιο Κόντε, όταν τον ρώτησαν πώς θα είναι να μην αγωνιστεί ο Ibrahimovic στο ντέρμπι του Μιλάνου: «Ελπίζω να είναι οι καλύτεροι στο γήπεδο και από τις δυο πλευρές, έτσι θα είναι πιο όμορφο το παιχνίδι». Επομένως, εύχεσαι την παρουσία του σουηδού; Ξανά ρωτήθηκε και απάντησε: «Γιατί όχι;», δείχνοντας την πολύ καλή ψυχολογία που έχει ο ίδιος αλλά και όλοι η ομάδα.

Όσον αφορά το γκολ του, είπε :  «Ήταν σημαντικό το γκολ ξεμπλοκαρίστηκα  απόψε και δεδομένης της εξέλιξης του παιχνιδιού, έπρεπε να ανακάμψουμε αμέσως και επομένως ήταν σημαντικό να σκοράρω σήμερα».

Και τέλος ρωτήθηκε αν θα νιώσει συγκίνηση που θα παίξει ως αντίπαλος στο San Siro, απάντησε με ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά: «Η συγκίνηση θα υπάρχει αλλά θα περάσει αμέσως γιατί αυτό θα είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την κούρσα προς τον τίτλο».


Κιελίνι: "Ζωτικής σημασίας οι τρεις βαθμοί"


Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μπουφόν έχει εκφράσει την αξία της νίκη 3-1 της Γιουβέντους επί της Κατάνια. Ο αμυντικός με δικό του γκολ βοήθησε την ομάδα του να πάρει το προβάδισμα και να συντρίψει την ανθεκτικότητα των φιλοξενούμενων δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στη σεζόν.

Ξεκίνησε τις δηλώσει του λέγοντας : «Ήταν ζωτικής σημασίας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς επί της Κατάνια. Αισθανθήκαμε τη σημασία του παιχνιδιού, επειδή θέλαμε να  πάρουμε τους τρεις βαθμούς για τους εαυτούς μας, μετά τις δύο τελευταίες συναντήσεις. Το γκολ που σημειώθηκε δεκαπέντε λεπτά από το τέλος δείχνει ακριβώς πόσο πιέσαμε και πώς δεν τα παρατάμε ποτέ».

Η 27χρόνος αμυντικός πλέον  έχει το βλέμμα στραμμένο προς το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ντέρμπι κορυφής  την σύγκρουση στο San Siro.

«Θα είναι ένα θεαματικό παιχνίδι,» δήλωσε. «Είναι σημαντικό να πάμε σε αυτό το ματς μετά από μια νίκη. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων; Ίσως είναι το γεγονός  ότι έχουν κάποιους περισσότερους βαθμούς από τις μικρότερες ομάδες, ενώ μπορεί να υπολογίζουν στον Ιμπραΐμοβιτς που κάνει τη διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια. Παίζει δεν παίζει πάντως δεν έχει μεγάλη σημασία για μας, γιατί αν δεν είναι αυτός τότε υπάρχει ο Πάτο ή ο Ελ Sharaawy, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο». 




Επίσης σήμερα το πρωί ο Τζιόρτζιο Κιελίνι έγραψε στο tweeter του : «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ μου στο Juventus Stadium! Χθες ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την  Κατάνια είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά με τόση αποφασιστικότητα που είχαμε τα καταφέραμε! Ευτυχισμένη Κυριακή σε όλους»






Quagliarella: "Ικανοποιημένος με το γκολ και την απόδοσή μου"


«Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι μου ξεκινώντας από την αρχή, ειλικρινά δεν μπορώ να πάρω υπόψη αυτό με τη Λέτσε, και έχω σκοράρει το δεύτερο γκολ μου ... είμαι πολύ ικανοποιημένος». 


Ο Φάμπιο Quagliarella συμμετείχε στη νίκη της Γιουβέντους, η οποία νίκη την έφερε και πάλι πίσω στην κορυφή του πίνακα, τουλάχιστον για απόψε, επιβεβαιώνοντας επίσης τον εξαιρετικό μέσο όρο βαθμολογίας του: «Είμαι χαρούμενος με το γκολ μου, αλλά και με την απόδοσή μου, επειδή έχω κάνει ό, τι μου ζήτησε ο προπονητής, επίσης ψάχνω για την καλύτερη κατανόηση παιχνιδιού με τον Μποριέλο. Είμαι περισσότερο παρών στην περιοχή των αντιπάλων μας; Λοιπόν, σε σύγκριση με το παρελθόν, προσπαθώ να κάνω έτσι ώστε να μην πάω γύρω στο γήπεδο. Η εμπειρία είναι χρήσιμη από αυτή την άποψη».



Τώρα, στο Μιλάνο είναι ο στόχος: «Θα προετοιμαστούμε πολύ προσεκτικά για την εν λόγω σύγκρουση, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: