JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Διαφωνία Γιούβε-Λάτσιο για το Σούπερ Καπ.


Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, θα δημιουργηθεί θέμα για το πού θα διεξαχθεί το Supercoppa Italiana ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο.
Πέρυσι το ζευγάρι ήταν Γιουβέντους-Νάπολι και χρειάστηκε να διαφωνήσουν πολλές φορές οι δύο ομάδες μέχρι να δεχθούν, τελικά, να διεξαχθεί το ματς στο Πεκίνο. Κάπως έτσι πάει η δουλειά και για φέτος καθώς ήδη Μπιανκονέρι και Λατσιάλι διαφώνησαν για πρώτη φορά.
Η Γιούβε προτιμάει να γίνει ο αγώνας στην Ιταλία ή στις ΗΠΑ, αν αν είναι για εξωτερικό, καθώς θα βρίσκεται εκεί ούτως ή άλλως κάποια στιγμή για ένα φιλικό τουρνουά. Η Λάτσιο, από την άλλη πλευρά, επιμένει για Πεκίνο καθώς θέλει έτσι να διαφημιστεί περισσότερο ο αγώνας στο εξωτερικό.
«Πιστεύουμε ότι το ματς θα γίνει στην Κίνα και όχι στις ΗΠΑ όπως θέλει η Γιουβέντους. Θεωρώ αδύνατο να γίνει το ματς στην Ιταλία αλλά αν τελικά συμβεί αυτό, αποκλείεται να δεχθούμε να παίξουμε στο Τορίνο», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο.
Σύμφωνα με τον κανονισμό, το Σούπερ Καπ γίνεται στην έδρα της πρωταθλήτριας εκτός κι αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για άλλη χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: