JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Οι μύθοι Γιουβέντους και Ρεάλ αντιμέτωποι απόψε στο Μπερναμπέου..

Οι μύθοι των Bianconeri και των Gallacticos κάνουν το ντεμπούτο τους απόψε στο Μπερναμπέου, η ιστορία της Γιουβέντους θα συναντηθεί με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι Corazon classic 2013 Veracruz. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Sky Sport Italia 1 στις 18:00 ώρα Ιταλίας (19:00 ώρα Ελλάδας).

Απόψε είκοσι δυο από αυτούς θα ξεκινήσουν αυτό το σπουδαίο παιχνίδι για έναν ιερό σκοπό σε έναν από τους ναούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στο Santiago Bernabeu, οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν απέναντι τους αυτούς της Γιουβέντους juventus, το θέμα της βραδιάς θα είναι «αλληλεγγύη για τα παιδιά» και τα έσοδα θα διατεθούν για το πρόγραμμα του ισπανικού Ερυθρού Σταυρού "exito escolar", το οποίο θα διαθέσει υποτροφίες σε παιδιά που διαφορετικά δεν θα ήταν σε θέση να έχουν μια επαρκή εκπαίδευση.


Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δούμε ξανά τους πρωταθλητές σε αξέχαστες στιγμές στο γήπεδο, από τον Ferrara στο Davids, από τον Nedved στο Montero, από Tacconi στο Jugovic, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς από τους παίκτες της Γιουβέντους που θα είναι στο γήπεδο, θα δούμε επίσης τους Ζιντάν, butrageno, Ρομπέρτο ​​Κάρλος, Φίγκο, Ιέρο ... 


Θα υπάρχουν, επίσης και εκείνοι οι οποίοι, όπως ο Φάμπιο Καναβάρο, θα αλλάξει ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα, φορώντας τόσο τη blanco φανέλα όσο και τη Bianconero. Στο πάγκο της της Γιούβε, προπονητής θα είναι ο Gianluca Pessotto, θα διευθύνει την ομάδα, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν πλήρως το δυναμικό του ρόστερ που θα έχει της ανώτερης τάξης. 


Το Bernabeu είναι έτοιμο να προσφέρει πολύτιμες στιγμές σε μια μεγάλη βραδιά διασκέδασης και το κοινό ανταποκρίθηκε με εξαιρετικό ενθουσιασμό, με πάνω από 70.000 εισιτήρια να έχουν ήδη πωληθεί. 


Εδώ είναι οι θρύλοι που θα παραταχθούν στο Bernabeu:


Real Madrid Leyendas: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Cannavaro, Zidane, Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco, Sanz, Santillana.

Juventus Legends: Tacconi, Peruzzi, Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Mirkovic, Cannavaro, Tudor, Davids, Sousa, Nedved, Ravanelli, Jugovic, Giannichedda, Porrini, Salihamidzic, Mauro, Amoruso, Padovano.


Δεν υπάρχουν σχόλια: