JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Carrera: "Είναι μια θεμελιώδης αναμέτρηση για εμάς"


O Massimo Carrera έχει προειδοποιήσει τους παίκτες της Γιουβέντους να προετοιμαστούν για μια εχθρική υποδοχή στην Γένοβα αύριο Κυριακή, καθώς είναι μια "θεμελιώδη" σύγκρουση της Serie A στο Luigi Ferraris. Οι Rossoblu του Luigi De Canio ήταν μία από τις λίγες ομάδες που η Γιουβέντους απέτυχε να νικήσει στην προηγούμενη σεζόν και ο Carrera συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους αν θέλουν να φύγουν από την Γένοβα νικητές.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου το πρωί, ο Carrera, δήλωσε: «Είναι μια θεμελιώδης αναμέτρηση για εμάς. Η Τζένοα πήρε βαθμούς πέρυσι από μας, τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές και δεν καταφέραμε να τους νικήσουμε. Γι 'αυτό και πρέπει να πάμε εκεί γνωρίζοντας ότι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια δύσκολη ομάδα σε μια καυτή ατμόσφαιρα στο Marassi».

«Ευτυχώς για όλους εκείνους που έπαιξαν με τις εθνικές ομάδες τους, επέστρεψε όλοι στο Τορίνο αλώβητοι. Ο Lucio έχει ανακάμψει και έχει προπονηθεί με την ομάδα. Ο Isla και αυτός έχει ανακάμψει και  έπαιξε 76 λεπτά με τη Χιλή, έτσι θα μπορούσε να είναι στη γραμμή για μια επιστροφή. Έχουμε πολλές επιλογές για να διαλέξουμε».

Παρά την πληθώρα των διαθέσιμων επιλογών για τον Antonio Conte και το προσωπικό του, το ερώτημα είναι κατά πόσον η Γιουβέντους θα εφαρμόσει ένα είδος Rotation καθώς θα έχει και το ταξίδι στο Λονδίνο για το Champions League την Τετάρτη με αντίπαλο την Τσέλσι.

Ο Carrera απάντησε: «Rotation δεν είναι η σωστή λέξη. Δεν έχουμε κανένα παίκτη με εγγυημένη θέση στην ομάδα. Θα παίξει το καλύτερο αρχικό σχήμα για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: