JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Δύο Γιουβέντους θέλει να έχει ο Κόντε.

Οι Μπιανκονέρι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν «μελετημένες» μεταγραφές και ο Παναγιώτης Παλλαντζάς γράφει για τα δύο συστήματα.
Την πρώτη του σεζόν στο Τορίνο ο allenatore παρέταξε τη Γιούβε με διάφορα σχήματα. Αρχισε με 4-2-4, πήγε στο 4-2-3-1, συνέχισε με 3-5-2 και κατέληξε σε 4-3-3. Στη δεύτερη χρονιά, με τον τραυματισμό του Πέπε και την έλλειψη άλλων εξτρέμ, επέμεινε στο 3-5-2 και τα αποτελέσματα στην Ιταλία τον δικαίωσαν.
Τώρα, οι οδηγίες του προς τον Μαρότα είναι σαφείς: «Θέλουμε παίκτες που θα δίνουν τη δυνατότητα αλλαγής συστήματος ανα πάσα στιγμή». Ετσι, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Γιούβε θέλει Γιόβετιτς και έναν εκ των Ιγκουαΐν ή Τέβες ενώ έχει κλείσει τον Γιορέντε και στοχεύει και στην απόκτηση του Ντιαμάντι, ο οποίος μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις μεσοεπιθετικά.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Κόντε έχει ως στόχο τη νέα σεζόν να μπορεί να παρουσιάζει... δύο ομάδες. Μία στην Ιταλία και μία στο Champions League. Για το Campionato, επικρατέστερο παραμένει το 3-5-2. Οχι σε όλα τα ματς, αλλά στα περισσότερα. Για την Ευρώπη οι σκέψεις είναι δύο. Το 4-3-3 και το 4-2-3-1.
Στο 4-3-3, η τριάδα στο κέντρο είναι Πίρλο-Μαρκίζιο-Βιντάλ με τον Πογκμπά να φλερτάρει πάντα με την 11άδα και μπροστά οι Ντιαμάντι ή Τζιοβίνκο (αριστερά), Ιγκουαΐν (κορυφή) και Γιόβετιτς (δεξιά), με Γιορέντε-Βούτσινιτς στον πάγκο.
Στο 4-2-3-1, οι δύο στο κέντρο είναι οι Βιντάλ-Πογκμπά, μπροστά τους ο Μαρκίζιο, Ντιαμάντι ή Τζιοβίνκο αριστερά, Γιόβετιτς δεξιά, με τον Ιγκουαΐν στην κορυφή.
Στη θεωρία όλα είναι καλά. Στην πράξη, ο Κόντε αν έχει τους παίκτες θα τα πετύχει αυτά που θέλει. Πόσοι βάζουν το χέρι τους στη φωτιά, όμως, ότι ο Μαρότα θα έχει 100% επιτυχία στις μεταγραφές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: