JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Απόψε η παρουσίασει της νέας κάρτας του Gruppo Greco.



Η νέα κάρτα του συνδέσμου θα φέρει, εκτός από τα τρία αστέρια, την υπογραφή ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή αποκλειστικά για το Gruppo Greco! 

Μετράμε αντίστροφα για την παρουσίαση της νέας καμπάνιας Juventus Club DOC όταν και το Gruppo Greco θα ξεκινήσει επίσημα τις ανανεώσεις-εγγραφές των μελών στη μεγάλη οικογένεια της Γιούβε και φυσικά στο club…


Εκτός από τα διαδικαστικά για τη νέα αγωνιστική σεζόν, θα παρουσιαστεί η νέα κάρτα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους η οποία, εκτός από τα τρία αστέρια, θα έχει άκρως συλλεκτικό χαρακτήρα καθώς θα φέρει τυπωμένη την υπογραφή ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας αποκλειστικά για το Gruppo Greco!


Παράλληλα, θα ανακοινωθεί το δώρο του club για όλα τα μέλη που θα μας ακολουθήσουν στη δημιουργική μας πορεία και τη νέα σεζόν. Η παρουσίαση θα γίνει από το blog της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους ενώ μέσω του facebook θα απαντήσουμε live εκείνη την ώρα και για μία ώρα σε όλες τις ερωτήσεις σας, αν υπάρχουν φυσικά, και θα δώσουμε κάθε διευκρίνιση σε όλους τους φίλους της Λέσχης.


Μείνετε συντονισμένοι γιατί το Gruppo Greco μπαίνει σε ένα διαφορετικό επίπεδο επικοινωνίας με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση για ό,τι θέλετε…


Και μην ξεχνάτε… In Grecia, la Juve siamo noi!


Δεν υπάρχουν σχόλια: