JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Marotta,σε 15 ημέρες θα κριθεί το μέλλον του.


Όλα θα κριθούν σε δύο εβδομάδες από σήμερα έως τις 30 Ιουνίου,η ημερομηνία λήξης της σύμβασής του Beppe Marotta με την Γιουβέντους. 
Ο πρόεδρος Andrea Agnelli είναι ικανοποιημένος με το έργο που επιτέλεσε ο διευθύνων σύμβουλος του δεδομένου ότι ο τελευταίος έφτασε στο Τορίνο τον Μάιος του 2010,και ό, τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι η πιο πιθανή λύση είναι η ανανέωση της σύμβασης, αλλά οι εκπλήξεις μπορεί να περιμένουν στη γωνία. Πιο κάτω σας παραθέτουμε τα υπέρ και τα κατά των δύο χρόνων του Marotta στη Γιουβέντους.
Υπέρ του Marotta να αναφέρω τα λόγια του ίδιου του Andrea Agnelli στις 13 Μαΐου,σε μια συνέντευξη με στο Sky:«Αν κοιτάξουμε τις καλύτερες αγορές που κάναμε,Vidal,Pogba,Barzagli και Πίρλο,η συνολική επένδυση ανήλθε σε περίπου 14 εκατ. ευρώ,ο Vidal στίχισε περίπου 12,και είχαμε κάποια μικροέξοδα για τους άλλους. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι η μέση τιμή των τεσσάρων καλύτερων παικτών  ήταν 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. 
  "Σε αυτές τις τέσσερις αγορές,ο Marotta έχει προσθέσει επίσης την υπογραφή σε μια ελεύθερη μεταφορά του Fernando Llorente,ενός παγκόσμιου πρωταθλητή  του οποίου η  ρήτρα ήταν € 37.000.000, και που επίσης αναζητήθηκε από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές λέσχες,η Μάντσεστερ Σίτι είχε το κεφάλι στην κούρσα. 

Τα κατά:Η Γιουβέντους μπορεί να τον κατηγορήσει για τρία βασικά προβλήματα: 1) η δυσκολία μεταφοράς : Felipe Melo, Martinez, Iaquinta και Ziegler είναι οι τέσσερις πιο ακραίες περιπτώσεις, αλλά η πλήρης λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη. 2) Η ροπή να χάνει σε εκτιμήσεις της αγοράς από την απατηλή περιεχομένου λέγοντας ψέμματα στους οπαδούς. Και να θυμάστε φράσεις για: Aguero, Giuseppe Rossi, Dzeko, Van Persie, Ντρογκμπά ...
3) Η αδυναμία να αποδειχθεί μέχρι στιγμής στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στο υψηλότερο επίπεδο : με μεγάλα clubs και μεγάλα ονόματα, όπου είναι ιδιαίτερα αληθές ότι η καταμέτρηση οικονομικών πόρων (και εκείνων που δεν εξαρτώνται από Marotta, αλλά από τα ταμεία της εταιρείας), αλλά στις περιπτώσεις που έχουν το βάρος τους στις δυνατότητες της προσωπικότητας, το χάρισμα  τη στρατηγική και την επικοινωνία,ο Marotta έχει επανειλημμένα αποτύχει, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει την fisique du ρόλο που απαιτείται για τη θεραπεία σε ορισμένα επίπεδα.

 Τώρα, στη εφετινή σεζόν που διανύουμε για της μετγραφές,ο Beppe Marotta ασχολείται με τρεις μεγάλες διαπραγματεύσεις , που όλοι γνωρίζουμε και που φέρουν τα ονόματα των Στέβαν Γιόβετιτς, Carlitos Tevez και Gonzalo Higuain . Για ένα ή τον άλλο λόγο,και οι  τρεις φαίνεται να ακολουθούν την ίδια τύχη που είχαν, το 2011 και το 2012, παρόμοιες διαπραγματεύσεις. Για Γιόβετιτς είναι η αντιπαράθεση με την Fiorentina και η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει στο παιχνίδι με 30 εκατ.ευρώ σε μετρητά, για τον Τέβεζ η Juventus e;ixe ton pr;vto l;ogo (χάρη στην Fabio Guild DS), αλλά τώρα έχει αντικατασταθεί από τη Μίλαν, για τον Higuain, η εικόνα είναι λίγο καλύτερη, αλλά η τιμή που ζητείται από την Ρεάλ (30.000.000 ευρώ) είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη που ορίζεται από την Γιουβέντους στον προϋπολογισμό ( 22.000.000 ευρώ), και δεν πρέπει να υποτιμούμε τον ανταγωνισμό της Άρσεναλ.

Όλα θα κριθούν σε δύο εβδομάδες επαναλαμβάνουμε. Η ιδέα της Γιουβέντους αυτή τη στιγμή είναι να επαναβεβαιώσει τον Beppe Marotta, αλλά αν στο επόμενο δεκαπενθήμερο επίσημα χαθούν οι Γιόβετιτς,Tevez και Higuain, δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται από τίποτακόμη και μια προώθηση του Pavel Nedved στο πηδάλιο της διοίκησης της αγοράς της Γιουβέντους να περιμένουμε.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ότι έχασε έναν παιχταρά μέσα από τα χέρια του που είναι για τον verrati λέω εεε??? μεγάλο σφάλμα για 2μ

billaras είπε...

18 εκατ. πλήρωσε περυσι η Παρί για τον Verrati,Γιάνη.

Unknown είπε...

Εγώ ξέρω ότι η jyve έδινε 10μ και ι pari τον πήρε με 12μ.

billaras είπε...

Η Γιουβέντους έδινε 12 και η Παρί τον πήρε με 18.