JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Φαβορί η Σίτι για Γιόβετιτς;


Αλλαγή… σκηνικού για ακόμα μία φορά στην υπόθεση του Στέφαν Γιόβετιτς, καθώς οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Μαυροβούνιου φορ τις επόμενες ημέρες.
Οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Φιορεντίνα για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο επιθετικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και για να το πετύχουν αυτό αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα. Πέραν των χρημάτων, που οι Άγγλοι τα έχουν και με το… παραπάνω, η Σίτι δείχνει να κερδίζει τη «μάχη» έναντι των υπολοίπων που ενδιαφέρονται επίσης, καθώς η Άρσεναλ φαίνεται πως ρίχνει όλο το… βάρος στην περίπτωση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ενώ η Γιουβέντους θεωρεί την τιμή του παίκτη ιδιαίτερα «τσουχτερή».
Επιθυμία του Γιόβετιτς είναι να παραμείνει στην Ιταλία, ωστόσο οι «βιόλα» έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τον αφήσουν για λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δυσκολεύει αρκετά το ενδεχόμενο να τον δούμε με τη φανέλα της Γιουβέντους τη νέα χρονιά, εκτός και αν αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα. Ειδικά, από την στιγμή που απόφαση της διοίκησης των Τοσκανών είναι να τον πουλήσει, μιας και το γυαλί στις σχέσεις του παίκτη και των οπαδών έχει… ραγίσει, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε σε ομάδα του εξωτερικού. Μην ξεχνάτε πως στο… κόλπο βρίσκεται και η Τσέλσι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Από την πλευρά της, η Φιορεντίνα έχει προετοιμάσει ήδη το έδαφος για την απόκτηση του Μάριο Γκόμες και το μόνο που περιμένει για να κάνει δικό της τον Γερμανό φορ, είναι η πώληση του Γιόβετιτς σε κάποια άλλη ομάδα το επόμενο διάστημα, μιας και μεγάλο μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: