JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αξίζει να πάρουν μέρος στο Summer Camp όλοι οι πιτσιρικάδες.


Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Γιουβέντους στην Ελλάδα εξηγεί στο gazzetta.gr γιατί οι πιτσιρικάδες δεν πρέπει να το χάσουν!
«Το Summer Camp θα είναι αξέχαστη εμπειρία»

Μετά το Gollissimo, που στέφθηκαν με επιτυχία καθώς βρέθηκαν εκατοντάδες μικρά παιδιά, σειρά παίρνουν τα Summer Camp και η αρχή γίνεται στις 16 Ιουνίου ως τις 22 του μήνα, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη.
Ο Christian Miccono, υπεύθυνος των ακαδημιών της Μεγάλης Κυρίας στην Ελλάδα, μέσω του gazzetta.gr εξηγεί γιατί το Summer Camp είναι μια εμπειρία που θα πρέπει να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα πιτσιρίκια.
«Καταρχάς, οι γονείς που συνεργάζονται μαζί μας σε αυτά τα τρία χρόνια, ξέρουν πολύ καλά τι δουλειά κάνουμε με τα παιδιά τους και πόσο τα βοηθάμε σε όλους τους τομείς και όχι μόνο αγωνιστικά. Ξέρουν πόσα πράγματα μαθαίνουν. Από εκεί και πέρα, για όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο, το Summer Camp που αρχίζει στις 16 Ιουνίου, όπως και τα άλλα δύο που θα ακολουθήσουν, είναι μια ευκαιρία για να χαρούν οι μικροί μια εβδομάδα γεμάτη ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο, είτε αφορά την τεχνική, την τακτική... Για μία εβδομάδα οι πιτσιρικάδες θα προπονούνται σαν να είναι στο Τορίνο καθώς το πρόγραμμα που ακολουθείται αυτή την εβδομάδα έχει καταρτιστεί από τη Γιουβέντους. Ο,τι πρόγραμμα κάνουν οι μικροί στις ακαδημίες στο Τορίνο και γενικά στην Ιταλία, αυτό θα ακολουθήσουν και εδώ».
Υπάρχουν, όμως, επιπρόσθετοι λόγοι όπως εξηγεί ο κ. Miccono και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι «όσοι έρθουν, θα νιώσουν αυτή την εβδομάδα σαν να είναι μέλη μιας ομάδας. Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για τα μικρά παιδιά καθώς θα μείνουν με τους... συμπαίκτες τους και θα κάνουν και νέους φίλους καθώς μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι στις ακαδημίες της Γιουβέντους. Μπορούν να έρθουν για να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να χαρούν το ποδόσφαιρο που λατρεύουν σαν σπορ. Επίσης, οι γονείς ξέρουν ότι το περιβάλλον είναι απολύτως ασφαλές για τα παιδιά τους, είναι 100% οργανωμένα τα πάντα και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα».
Συνεχίζοντας, ο υπεύθυνος των ακαδημιών εξηγεί πως «όλοι οι προπονητές που θα είναι εκεί γνωρίζουν το πρόγραμμα της Γιουβέντους. Προσωπικά ήμουν υπεύθυνος των ακαδημιών στην Ιταλία πριν έρθω στην Ελλάδα, πριν τρία χρόνια, για να βάλουμε μπροστά αυτό το πρόγραμμα με τις ακαδημίες εκτός Ιταλίας, έχοντας την Ελλάδα ως βάση μας. Εχω ξαναπεί ότι ο στόχος μας είναι να μάθουμε στους μικρούς την αξία του να είσαι ομάδα, να σκέφτεσαι ως ομάδα. Οι ασκήσεις για τη βελτίωση της τεχνικής είναι δεδομένες, όπως και τα μαθήματα τακτικής. Επί τρία χρόνια μαθαίνουμε στους μικρούς το ποδόσφαιρο με τον δικό μας τρόπο, με το πρόγραμμα της Γιουβέντους και είμαστε ευτυχισμένοι επειδή συνεχώς μας εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι. Ελπίζω, επομένως, να δούμε ακόμη περισσότερα παιδιά στα Summer Camp και να χαρούν όσα θα τους διδάξουμε. Εχω ξαναπεί ότι δεν είναι αυτοσκοπός μας να βρούμε τους παικταράδες αλλά μακάρι να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα. Είμαστε πάντα σε ανοιχτή γραμμή με το Τορίνο, είναι ικανοποιημένοι για όσα γίνονται στην Ελλάδα και έτσι θα συνεχίσουμε».
Summer Camp 2013
Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο τεχνικής σου και τον τρόπο παιχνιδιού σου και πάνω απ' όλα θέλεις να περάσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδι και δημιουργική διασκέδαση, έλα στο Juventus Summer Camp!
Από το 2010 έως και σήμερα, πάνω από 250 παιδιά έχουν λάβει μέρος στο Juventus Summer Camp, το οποίο φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και προστασίας.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις τις ιδανικές ημερομηνίες και να προετοιμαστείς για μια ξεχωριστή εμπειρία!
1η περίοδος: 16/6-22/6
2η περίοδος: 23/6-29/6
3η περίοδος: 30/6-6/7
*Μπορείς να επιλέξεις από 1 έως και 2 περιόδους.
Το Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου της Juventus έχει σχεδιάσει και έχει αναπτύξει σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ειδικά προγράμματα προγύμνασης που σε βοηθούν να εκφραστείς καλύτερα, να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
Καθημερινά, διδάσκεσαι νέες τεχνικές και ενθαρρύνεσαι να καταλάβεις τις αδυναμίες σου και τρόπους να τις υπερνικήσεις. Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και μεμονωμένες ασκήσεις, ειδικά για την ηλικία σου και συμφωνά με το επίπεδο και τις ανάγκες σου.
Μια μέρα στο Summer Camp της Juventus δεν περιλαμβάνει μόνο ποδόσφαιρο αλλά μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για τη διασκέδαση και την επιμόρφωσή σου.
Κατά τη διάρκεια του camp μπορείς να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, να παίξεις beach soccer, παιχνίδια στην πισίνα, μπάσκετ, τένις, να απολαύσεις σινεμά, πάρτυ, να συμμετέχεις σε οργανωμένα παιχνίδια ικανότητας, τύχης, γνώσεων, σε διαγωνισμούς και σε διάφορες δοκιμασίες, μαζί με τους φίλους σου, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους και θέσεις.
Καθημερινά συμμετέχεις σε ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα Αγγλικών για κάθε επίπεδο, με ειδικευμένο προσωπικό.
Μένεις σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια 4-5 ατόμων με όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το Εστιατόριο και οι χώροι πολλαπλών δραστηριοτήτων των Εκπαιδευτηρίων είναι στη διάθεση σου καθ΄ όλη τη διάρκεια του Camp.

Δεν υπάρχουν σχόλια: