JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Veron: "Με Ιγκουαίν ή Τέβεζ η Γιούβε θα κάνει τη διάφορα"


«Με Ιγκουαίν ή Τέβεζ θα κάνει τη διαφορά»dominochuto.blogspot.com
Ο πρώην Αργεντίνος διεθνής, Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν, με δηλώσεις του στην “Tuttosport” θεωρεί ότι εάν η Γιουβέντους αποκτήσει ένα εκ συμπατριωτών του, Γκονζάλο Ιγκουαίν ή Κάρλος Τέβεζ τότε θα γεφυρωθεί το χάσμα με τα κορυφαία ευρωπαϊκά club.
Ο πρώην μέσος των Πάρμα και Λάτσιο πιστεύει ότι εάν οι “μπιανκονέρι” ενισχυθούν με έναν από τους δύο επιθετικούς φέτος το καλοκαίρι, τότε στο Champions League της επόμενης περιόδου θα σταθούν αντάξια απέναντι στα μεγαθήρια, όπως Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.
«Ήδη η Γιουβέντους διαθέτει εξαιρετική ομάδα, αλλά ο Ιγκουαίν κι οΤέβεζ είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή που χρειάζεται στην επίθεση. Έχουν φορέσει τις φανέλες μεγάλων ομάδων και μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε σημαντικά παιχνίδια. Ανήκουν σε μια μικρή ομάδα επιθετικών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά από μόνοι τους. Νομίζω με έναν εκ των δύο, η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League. Κοιτάξτε τις ομάδες που συμμετείχαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Μπάγερν είχε Ρομπέν και Ριμπερί, η Ντόρτμουντ τους Λεβαντόφσκι και Γκέτσε, η Μπαρστελόνα τον Μέσι και τον Ινιέστα ενώ η Ρεάλ τους Ρονάλντο και Ιγκουαίν. Η Γιουβέντους τα πήγε καλά στην Ευρώπη, όμως με Ιγκουαίν και Τέβεζ θα τα πάει πολύ καλύτερα».
Ο στράικερ των “μπλάνκος” έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όμως πρόσφατα ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει ενώ κι ο Τέβεζ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Σίτι, καθώς δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: