JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Γιουβέντους-Ιντερ 1-1,νέα εντος έδρας απώλεια.

Juventus - Inter  1-1 (Tevez, Icardi)

#FinoAllaFineForzaJuventus!
Η Γιουβέντους πέταξε 2 βαθμούς στο αποψινό ντέρμπι με την Ιντερ στο Γιουβέντους Στάντιουμ.Η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα μόλις στο 5 λεπτό με σκόρερ τον Τέβεζ μετά από εκπληκτική ενέργεια του Βιντάλ.Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Γιούβε είχε πιάσει από το λαιμό την Ιντερ μην αφήνοντάς την να πάρει ανάσα,μη μπορώντας όμως να πετύχει και κάποιο άλλο τέρμα.Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιντερ αντέδρασε γλιτώνοντας από ένα 3-0 στο πρώτο ημίχρονο,κκαι ατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ικάρντι στο 64 λεπτό,από κει και πέρα το παιχνίδι υπήρξε ροντέο,,καθώς και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερό τέρμα,προκλητική η διαιτησία του Μπάντι(σε συνέχεια του σπρωξίματος της Ρόμα το μεσημέρι).Η ομάδα θα πρέπει να σοβαρευτεί,γιαωνα μην υπάρχουν οι επιπολαιότητες και αυτή η φλυαρία στην επίθεση.Ο Αλέγκρι για ακόμα μια φορά πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό,πραγματοποιώντας μόλις δυο αλλαγές.Επίσης η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά, Βιντάλ (77’ Περέιρα), Τέβες, Γιορέντε (63’ Μοράτα) Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν Ζέσους, Ντ’ Αμπρόσιο, Γκουαρίν, Μεδέλ, Κουζμάνοβιτς (54’ Ποντόλσκι), Κόβασιτς, Ερνάντες (85’ Οσβάλντο), Ικάρντι (89’ Β’ Βιλά)

4 σχόλια:

Unknown είπε...

η ιντερ επεξε καλα ηταν ορμητηκη γιατη η γιουβε παραδοθηκε ο πογμπα τοχω πη πολες φωρες κανη για τσηρκο γιαυτο κε κανη πολα λαθη ειναι αχρηστος ολα τα πληρονη ο βηνταλ ο αλεγγρη ηναι μουφα δεν εχη τολμη ο τολμον παντα νηκα ο τραπατονη εβαλε μεχρη 7 πεχτες κενουριους κε ταπερνε ολα περημενη τον τεβες ας βαλη βηνταλ τεβες μπροστα

billaras είπε...

Καλή χρονιά Δημήτρη,ο Πογκμπά όντως άρχισε να κουράζει σε αρκετές φάσεις μέσα στο παιχνίδι με την φλυαρία του,στην επίθεση μετά τον Τέβεζ το χάος,δεν υπάρχει κάποιος να αναλάβει δράση όταν αυτός,είτε είναι μαρκαρισμένος,είτε δεν τραβάει στο παιχνίδι,ο Αλέγκρι μου θυμίζει Βασίλη Δανιήλ,εκείνος κοιμόταν στον πάγκο και ξεχνούσε να κάνει αλλαγές,χθες έκανε μόνο δυο και βολεύτηκε με την ισοπαλία.

Unknown είπε...

καλη χρονια αγαπητεμου φυλε ακρηβος ετση οπος τα λες ημε γιουβεντηνος απο 1950 η γιουβε εχει εδο κε 3 χρονια 8 πεχτες δεν τους ηχε ποτε απλα κοντε αλεγρη χανουν λαδια δεν καναν το κατη αλο για ναχουν 3 επηθετηκους με τον τεβες θαλα ηχαν παρη 3 φωρες το τσμπιον ληγγ σηγουρα θημασε πος τα χασαμε θα χαρο να γηνουμε φηλαρακια

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι παιδια. Καλη χρονια. Δεν γινεται ομαδα τετοιου επιπεδου να μην εχει ενα τουλαχιστον εξτρεμ. Μονο βαρυς επιθετικους εχουμε. Ο αλεγκρι δεν το εχει με τις αλλαγες. Λειπει και ο Ασαμαοα. Ο Λιχτνεσταιρ και ο Βινταλ εχουν πολλα σκαμπανεβασματα. Χρειαζονται μεταγραφες της προκοπης επειγοντως.

Δημητρης, Λαρισα