JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Κάλως ήρθες Famiglia Bianconera.!!!


Εδώ και κάποιες μέρες ξεκίνησε μια πολύ όμορφη και ωραία προσπάθεια στο ασπρόμαυρο κίνημα στη χώρα μας, ένα νέο και πολύ καλό blog για την αγαπημένη μας Γιουβέντους: Και το όνομα αυτής Famiglia Bianconera που βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας ήδη μπήκε πολύ δυνατά στο internet και όχι μόνον, όπως δηλώνουν τα παιδιά που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια.

Η Famiglia Bianconera μεγαλώνει κάθε μέρα πιο πολύ: η ασπρόμαυρη οικογένεια της Γιουβέντους στην Ελλάδα μετά το κενό που άφησε το Gruppo Greco ψάχνει τρόπους για να ξαναφτιάξει κάτι ωραίο και μεγάλο. Γιατί όπως λέμε πάντα η Γιουβέντους είμαστε εμείς, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, είναι όλοι οι φίλοι και ομοϊδεάτες μας που αγαπάμε με πάθος τα Bianconero χρώματα. Όλοι μας έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη… για την Μεγάλη Κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Καλή αρχή εύχομαι στην καινούργια αυτή προσπάθεια και εύχομαι ολόψυχα να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανάψουμε ξανά τη φλόγα που τρεμοσβήνει στη χώρα μας μετά το κλείσιμο του Gruppo Greco. 

Διαβάστε αυτούσιες τις απόψεις της Famiglia Bianconera όπως παρουσιάζονται στο νέο blog:

Έχουμε υποσχεθεί τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού εγχειρήματος και μια φαμίλια Γιουβεντίνων που ανάλογη της δεν υπήρξε ποτέ. Ας ξεδιπλώσουμε σιγά σιγά το πλάνο μας.

Οπαδοί της Μεγάλης Κυρίας βρίσκονται παντού στην Ελλάδα. Σε κάποια σημεία περισσότεροι, σε κάποια λιγότεροι. Αλλά παντού! Ο καθένας από εσάς μπορεί να δημιουργήσει τη δική του φαμίλια και ενταχθεί στη Famiglia Bianconera.

Στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κρήτη, στα Ιωάννινα, στη Λάρισα, στο Αγρίνιο, στην Κοζάνη, στην Ξάνθη, στην Καρδίτσα, στην Κόρινθο, στη Φλώρινα, στις Σέρρες, στην Κύπρο… Παντού!

Αν νομίζεις πως μπορείς να φτιάξεις τη δική σου φαμίλια στην περιοχή σου, να είσαι ένας από αυτούς που θα αποφασίζουν για τον ελληνικό σύνδεσμο των τιφόζι της Γιούβε στην Ελλάδα, επικοινώνησε στο μέιλ famigliabianconera@gmail.com και ο Τομέας Επικοινωνίας σε συνεργασία με τον Τομέα Οργάνωσης θα σου αναλύσει τον τρόπο και σε καθοδηγήσει.

Οι αρχικές φαμίλιες -θα είναι οι βασικοί πυλώνες της Famiglia Bianconera- θα έχουν συγκροτηθεί πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και θα μπουν τα θεμέλια ενός συνδέσμου που θα διοικείται από τα μέλη του, από τον κάθε Γιουβεντίνο που θα είναι μέλος της οικογένειας. 

Με δικά τους σύμβολα και ηγετικά στελέχη, υπό τη σκέπη της κεντρικής φαμίλιας, οι φαμίλιες ανά το πανελλήνιο θα στηρίξουν και θα δοξάσουν τα χρώματα της ομάδας!

Βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο και παράλληλα με όσα δουλεύουμε, θέλουμε να μας μάθουν οι τιφόζι της Γιούβε στην Ελλάδα. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, είναι πολύ απλό. Μπορεί να το κάνει κοινοποιώντας τα post μας στα social media και γνωρίζοντας τη Famiglia Bianconera στους Γιουβεντίνους που ξέρει.

Famiglia Bianconera

Δεν υπάρχουν σχόλια: