JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Χαμός με Πογκμπα, χορός εκατομμυρίων.

Έτοιμη να δώσει 40 εκατομμύρια λύρες και τους Ραμίρες, Μίκελ για τον Πογκμπά, είναι η Τσέλσι. Ρεπορτάζ του RMC στη Γαλλία υποστηρίζει επίσης ότι η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 75 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά.

Να... κερδίσει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μ. και Παρί στην μάχη για τον Πολ Πογκμπά, θέλει η Τσέλσι! Ο Ζοσέ Μουρίνιο, θέλει να φέρει στο Λονδίνο ίσως τον πιο ταλαντούχο μέσο του κόσμου και... τα δίνει όλα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 40 εκατομμυρίων λιρών, μαζί με τους Ραμίρες και Μίκελ, στην Γιουβέντους. Ωστόσο, στην «Μεγάλη Κυρία», γνωρίζουν πως ο Πογκμπά είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα στο ταμείο από κάθε άλλον και έτσι δεν αποκλείεται η πρόταση της Τσέλσι να μην τους ενθουσιάζει.

Ο 21χρονος Γάλλος μέσος είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου και από εδώ και πέρα είναι δεδομένο ότι θα είναι συνεχή τα ρεπορτάζ στον ευρωπαϊκό Τύπο για το αν θα παραμείνει ή όχι στο Τορίνο. Ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός RMC, που έχει έγκυρη ενημέρωση στα θέματα της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστηρίζει ότι ο Πογκμπά είναι ο πρώτος στόχος του προέδρου Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ότι έχει ήδη αποφασιστεί η κατάθεση πρότασης στη Γιουβέντους ύψους 75 εκατ. ευρώ. Λεφτά που η Παρί υπολογίζει να πάρει από τις πωλήσεις των Εντίνσον Καβάνι και Εζέκιελ Λαβέτσι, με τον Ουρουγουανό φορ (μαζί με τον Μάρκο Βεράτι) να φέρεται από τα ιταλικά ΜΜΕ και ως στόχος της Γιουβέντους για το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα La Stampa της οικογένειας Ανιέλι, ανέφερε σε ρεπορτάζ ότι ο Μίνο Ραϊόλα -που τις τελευταίες μέρες ήταν στο Τορίνο- μετέφερε στους Μπιανκονέρι πρόταση 80 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά, χωρίς όμως να αναφέρεται η ομάδα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ραϊόλα συζήτησε αναλυτικά με την διοίκηση της Γιούβε για τα μεταγραφικά του καλοκαιριού, διαβεβαιώνοντας τους ότι το ποσό για τον Πογκμπά θα αυξηθεί κι άλλο -σε περίπτωση που αποφασίσουν να πουλήσουν- αν μπουν στον... χορό και άλλες ομάδες, όπως η Ρεάλ ή η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι σχέσεις του Ραϊόλα με τον Ανιέλι είναι άριστες, οι σχέσεις του Ανιέλι με τον Αλ Κελαϊφί επίσης αφού γνωρίζονται από τα χρόνια του... πανεπιστημίου και οι Γάλλοι πιστεύουν ότι όλα αυτά μπορούν να έχουν το καλοκαίρι ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τους πάντες. Οπως και να έχει, μέχρι τότε, θα γραφτούν πολλά για το συγκεκριμένο θέμα... Στην ιστοσελίδα του RMC φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα, ο οποίος τονίζει ότι «η Γιουβέντους έχει την δύναμη να αρνηθεί οποιαδήποτε πρόταση για τον Πολ. Το θέμα είναι αν ο ίδιος μπορεί να αρνηθεί προτάσεις για συμβόλαια μεγαλύτερα από αυτά που δίνουμε εμείς αυτή την στιγμή».

Πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: