JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η Γιούβε δίνει Δώνη ως αντάλλαγμα για να πάρει τον Τζάτζα.

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Σασουόλο, είναι ο Τάσος Δώνης με την Γιουβέντους να αποκτά τον Σιμόνε Τζάτζα και τον νεαρό επιθετικό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, να είναι στα ανταλλάγματα.

Οι λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την παραχώρηση του Τάσου Δώνη στην Σασουόλο με δανεισμό από την Γιουβέντους. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει από την προηγούμενη Παρασκευή, η Γιουβέντους βρισκόταν σε συνομιλίες με ομάδα της Serie A για τον δανεισμό του Δώνη.

Αυτή η ομάδα είναι η Σασουόλο, η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της εδώ και καιρό και τελικά οι δύο ομάδες όπως φαίνεται έχουν φτάσει μια ανάσα από την συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός, είναι να οριστικοποιηθεί και η παραχώρηση του Τζάτζα στην Γιουβέντους, με τον Δώνη να είναι στα ανταλλαγματα.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται και το οριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες και την πλευρά Δώνη και όπως όλα δείχνουν απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να γίνει ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών, με τον νεαρό επιθετικό να υπογράφει για έξι μήνες στη Σασουόλο.



Πηγή:Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: