JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Το παλεύει η Γιουβέντους για Ρόις!




Την ώρα που τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τον Μάρκο Ρόις, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως η Γιουβέντους μπαίνει «σφήνα» στο κυνήγι της απόκτησής του.


Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός φέρεται να διανύει την τελευταία του σεζόν στη Βεστφαλία, με αρκετές ομάδες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. 

Τις τελευταίες ώρες,από την Ισπανία βγαίνει η είδηση πως η «βασίλισσα» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον άσο της Ντόρτμουντ, προκειμένου να μετακομίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το καλοκαίρι.

 Σύμφωνα με την «Tuttosport» ωστόσο, οι «μπιανκονέρι» φέρονται έτοιμοι να κάνουν επίσημη κίνηση για τον παίκτη, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

 Ποιος θα επιβεβαιωθεί, θα μάθουμε τις επόμενες μέρες... Αυτό που προκύπτει ωστόσο, είναι πως ο Ρόις δύσκολα θα παραμείνει στην Μπορούσια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα παιχτες εχει η ομαδα. Αρκει να ξυπνησει ο Αλεγκρι και να τους ριξει στον αγωνα. Η δεξια πτερυγα με Λιχτσταινερ, Περειρα και Πεπε μπορει να κανει πολλα με την ταχυτητα που διαθετει. Αντιστοιχα απο αριστερα Ασαμοα, Πογκπα και Κομαν ή Τζιοβινκο. Ελεος πια με τον βαρυ και ασηκωτο Γιορεντε. Τουλαχιστον σε παιχνιδια με ομαδες στυλ Βερονα ξεκινα τους παραπανω εξ αρχης. Δηλαδη δινει ευκαιριες στον αμπαλο Παντοιν και δεν δινει στον Πεπε και τον Μαρονε.