JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πάρμα-Γιουβέντους 0-1, ο Μοράτα χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά.


Η Γιουβέντους δυσκολεύονταν πάρα πολύ να κάμψει την αντίσταση της Πάρμα, δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα πάει στην παράταση ήρθε ο Άλβαρο Μοράτα από τον Πάγκο να λυτρώσει τους Μπιανκονέρι στο 89' χαρίζοντας τους την πρόκριση στους "4" του Coppa Italia, εκεί θα βρουν μπροστά τους μια εκ των Ρόμα ή Φιορεντίνα που θα παίξουν την ερχόμενη Τρίτη.

Το ματς δεν είχε ρυθμό καθώς η Γιουβέντους έκανε εύκολα λάθη και η Πάρμα, από την άλλη, έκανε ό,τι μπορούσε αλλά έχει αποδειχθεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι δεν μπορεί και πολλά... Παρά το γεγονός αυτό, πάντως, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι το πάλευε, πρόσεχε ώστε να μην δώσει κανένα χώρο πίσω και στο 23' είχε και την πρώτη καλή φάση με το δυνατό σουτ του Παλαντίνο, στην αντεπίθεση, που έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι ήταν ικανοποιημένοι από το πώς κυλούσε ο αγώνας αλλά στο 35' υποχρεώθηκαν σε αλλαγή αφού ο Πέδρο Μέντες τραυματίστηκε και άφησε την θέση του στον Σαντακρότσε. Στο τέλος του πρώτου μέρους, στο 45', οι Μπιανκονέρι είχαν δοκάρι αλλά αυτό προήλθε από μια σέντρα του Πέπε και με την μπάλα να περνάει από όλους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Γιούβε φάνηκε να σοβαρεύεται και απείλησε μια μια καλή προσπάθεια του Κομάν, που είδε την μπάλα να πάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, αλλά και με μια κεφαλιά του Κιελίνι που έφυγε λίγο άουτ στο 55'. Στη συνέχεια, πάντως, επανήλθε στο επίπεδο του πρώτου μέρους, απέναντι σε μια Πάρμα που είχε πάθος και αυτό οδήγησε και σε κάποια «επεισόδια» ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι, από το 70' κι έπειτα, επιχείρησαν να κάνουν την ζημιά σε κάποια αντεπίθεση αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν κάποια, με τον Αλέγκρι να αντικαθιστά τον Κομάν με τον Μοράτα στο 77', βάζοντας δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Γιορέντε.

Η Γιουβέντους είχε μεγάλη ευκαιρία στο 86' με το δυνατό σουτ του Μαρκίζιο, εντός περιοχής, που βρήκε λίγο και σε αντίπαλο και έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, για να γίνει τελικά το 0-1 στο 89' με το πλασέ του Μοράτα, μετά την ασίστ του Γιορέντε που μπορεί να ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης, στο τετ α τετ με τον Μιράντε.  




PARMA-JUVENTUS 0-1

RETI: Morata 89'

PARMA
: Mirante; Mendes (34' pt Santacroce), Lucarelli, Paletta; Rispoli, Mariga, Galloppa, Nocerino, Gobbi; Palladino, Rodriguez.

A disposizione: Iacobucci, Rossetto, Cassani, De Ceglie, Mauri, Costa, Lodi, Varela, De Souza, Pozzi.

Allenatore: Donadoni.

JUVENTUS
: Storari; Lichsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin; Vidal (26' st Pogba), Pirlo, Marchisio; Pepe, Llorente, Coman (32' st Morata).

A disposizione: Buffon, Rubinho, Caceres, Bonucci, Barzagli, Evra, Pereyra, Giovinco.

Allenatore: Allegri.

ARBITRO: Peruzzo

ASSISTENTI:  Posado, Vivenzi

QUARTO UFFICIALE: Orsato
AMMONITI: 15' pt Gobbi, 16' pt Paletta

Δεν υπάρχουν σχόλια: