JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Φαλκάο να φορέσει τα ασπρόμαυρα.


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο μάνατζερ του Ραδαμέλ Φαλκάο, Ζόρζε Μέντες, να δούμε τον Κολομβιανό να πηγαίνει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους.


Κάτι οι τραυματισμοί, κάτι το γεγονός πως δεν είναι στην ίδια κατάσταση, όπως μερικά χρόνια έχουν κάνει το μέλλον του Ραδαμέλ Φαλκάο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην φαντάζει σίγουρο.

Μάλιστα, αυτό άφησε να εννοηθεί και με δηλώσεις του ο εκπρόσωπός του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος στο γκαλά της «Χρυσής Μπάλας» ρωτήθηκε για το αν ο Κολομβιανός επιθετικός θα μείνει για πολύ ακόμα στο «Ολντ Τράφορντ».

«Ο Φαλκάο είναι ένας φανταστικός παίκτης. Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι χαρούμενοι που έχουν έναν παίκτη. Μπορεί να παίξει σε κάθε ομάδα και όλα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο, σίγουρα θα αγωνίζεται σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του συλλόγου. Είναι ένας πολύ ποιοτικός επιθετικός, όμως, δεν αγωνίζεται πολύ στην Γιουνάιτεντ τώρα τελευταία. Αν θα πάει στη Γιουβέντους; Δεν ξέρω. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Παρόλα αυτά ο Φαλκάο έχει μεγάλο σεβασμό για τη Γιουβέντους, ενώ και εκείνη πριν από μερικά χρόνια είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του», τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: