JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Γιουβέντους-Κιέβο Βερόνα 2-0, εύκολα στο +8 η Γιούβε.

Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει άλλο ένα εύκολο τρίποντο απέναντι στην Κιέβο και αύξησε τη διαφορά στους +8 πλέον από τη δεύτερη Ρόμα (αγωνίζεται απόψε στη Φλωρεντία) μετά από μια ώρα παιχνιδιού η Μεγάλη Κυρία άνοιξε το σκορ με σούτ του Πολ Πογκμπά (4ο σερί ματς σκοράρει) έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 73' ο Λιχσταινερ ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει το δεύτερο γκολ μετά από το ριμπάουντ που πήρε από το σούτ του Πογκμπά και την απόκρουση του τερματοφύλακα της Κιέβο και να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του.

Η Κιέβο καταφέρνει πάντα, με κάποιο τρόπο, να εκνευρίζει την Γιουβέντους και ήταν σε καλό δρόμο για να το πετύχει ξανά. Για την ακρίβεια, για 60 λεπτά μια χαρά τα είχε καταφέρει εκμεταλλευόμενη και την χαλαρή εικόνα των Μπιανκονέρι αλλά ο Πογκμπά μόνο σε τέτοια κατάσταση δεν είναι! Ο Γάλλος με νέο γκολ έκανε το 1-0 και απλοποίησε τα πράγματα για τους Τορινέζους, που έφτασαν και στο 2-0 με τον Λιχτστάινερ, σε μια φάση που... μάγεψε ξανά ο Πογκμπά!

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Γιούβε θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Περέιρα ή με τις κεφαλιές των Κιελίνι-Μοράτα αλλά τα δίχτυα δεν κουνήθηκαν και στη συνέχεια η Κιέβο έκανε αυτό που ξέρει καλά. Να αμύνεται οργανωμένα, δηλαδή, εκνευρίζοντας τον αντίπαλο. Με τους Μπιανκονέρι να μην είναι σε καλή μέρα, όπως αποδείκνυαν τα πολλά εύκολα λάθη, οι Βερονέζοι έκαναν καλά τη δουλειά τους και έβρισκαν συνεχώς τρόπους για να κόβουν τον όποιο ρυθμό θα μπορούσαν να αποκτήσουν οι γηπεδούχοι. Η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με πέντε λεπτά καθυστέρηση λόγω του τραυματισμού του Φρέι. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Εβρά, το πρόσωπό του γέμισε αίμα και αποχώρησε με φορείο και υπό τα χειροκροτήματα του Juventus Stadium.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ένα καλό σουτ του Μαρκίζιο έφυγε λίγο άουτ, η Κιέβο συνέχιζε την ίδια τακτική και δεν άφηνε κανένα κενό χώρο για τους Τορινέζους, για τους οποίους τελικά έδωσε την λύση ο Πογκμπά. Ο 21χρονος άσος πήρε την μπάλα εκτός περιοχής στο 60', απέφυγε εύκολα τον αντίπαλο του και σούταρε με το αριστερό για να στείλει την μπάλα στη γωνία του Μπιζάρι (1-0). Τα πράγματα, πλέον, ήταν αρκετά πιο απλά για την Γιούβε που κυκλοφορούσε με άνεση και ηρεμία την μπάλα, για να φτάσει και σε δεύτερο γκολ στο 74'. Ο Πογκμπά άνοιξε ωραία αριστερά για τον Παντοΐν, αυτός έκανε την σέντρα με τη μία, ο Γάλλος κοντρόλαρε εντυπωσιακά στον αέρα και εκτέλεσε πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος και ο Μπιζάρι κατάφερε να αποκρούσει, για να σκοράρει στην επαναφορά ο Λιχτστάινερ (2-0).

Η Κιέβο θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς στο 87' αλλά ο Σκελότο από κοντά σημάδεψε το δοκάρι, με το 2-0 να παραμένει ως το τέλος και την Γιουβέντους να πάει στο +8 από την Ρόμα, που το βράδυ της Κυριακής αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».


JUVENTUS-CHIEVO VERONA 2-0

RETI: Pogba 60', Lichtsteiner 73'

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra (27′ st Padoin); Vidal (17′ st Lichtsteiner), Marchisio, Pogba; Pereyra (40′ st Pepe); Tevez, Morata. 

A disp.: Storari, Rubinho, Barzagli, Ogbonna, Marrone, Giovinco, Coman, Llorente. 

All.: Allegri

Chievo (4-4-1-1): Bizzarri; Frey (43′ Biraghi), Dainelli, Gamberini, Zukanovic; Birsa, Cofie, Hetemaj, Schelotto; Botta (18′ st Meggiorini); Paloschi (31′ st Pellissier). 

A disp.: Bardi, Seculin, Radovanovic, Christiansen, Lazarevic, Bellomo. 

All.: Maran

Arbitro: Massa

Marcatori: 15′ st Pogba, 28′ st Lichtsteiner

Ammoniti: Vidal, Marchisio (J), Zukanovic, Frey, Dainelli, Schelotto (C)

Δεν υπάρχουν σχόλια: