JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Αν ο Ζέσους ήταν παίκτης της Γιούβε θα είχαμε σκάνδαλο στην Ιταλία, τώρα όλα καλά.

Η αγκωνιά του Ζουάν Ζέσους στον Κιελίνι, την οποία δεν είδαν ούτε ο διαιτητής ούτε οι βοηθοί (χωρίς να δοθεί τίποτα στη Γιούβε), είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό του Βραζιλιάνου για τέσσερις αγωνιστικές.

Η φάση έγινε στο πρώτο 45λεπτο και θα ήταν πέναλτι για την Γιουβέντους και αποβολή για τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Ιντερ (αν στη θέση του παίκτη της Ίντερ ήταν παίκτης της Γιούβε, όλοι η Ιταλία θα φώναζε, τώρα όμως που αυτό έγινε εις βάρος της Γιούβε δεν μιλάει κανείς, δεν πειράζει η Γιουβέντους συνεχίζει το πρωτάθλημα χωρίς να την ενδιαφέρει η διαιτησία). Αυτά δεν έγιναν επειδή ο διαιτητής Μπάντι και οι βοηθοί του δεν είδαν κάτι αλλά ο αθλητικός δικαστής, μία μέρα μετά το ντέρμπι, ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του Βραζιλιάνου στόπερ για τέσσερις αγωνιστικές (τρεις για την αγκωνιά συν μία επειδή συμπλήρωσε κάρτες με την κίτρινη που πήρε σε άλλη φάση) αφού έγινε χρήση του βίντεο.

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Στέφαν Σάβιτς της Φιορεντίνα για αγκωνιά σε παίκτη της Πάρμα στην αναμέτρηση του «Ενιο Ταρντίνι». Ούτε εκεί, όμως, είδαν κάτι διαιτητής και βοηθοί (οι οποίοι έχουν αυξηθεί κιόλας...) αλλά επιβλήθηκε τιμωρία μέσω βίντεο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: