JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το χτίσιμο της νέας Γιούβε συνεχίζεται με τον Κόντε στο τιμόνι της.


Οι άνθρωποι της Γιουβέντους τα είπαν για περίπου τρεις ώρες με τον Αντόνιο Κόντε και μετά την συνάντησή τους στα γραφεία του συλλόγου μπαίνει σε ισχύ το πλάνο της… νέας Γιουβέντους.
Η διοίκηση των «μπιανκονέρι» έχει άριστη συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό και στην μεταξύ τους συνάντηση συζήτησαν όλα όσα αφορούν το μέλλον της ομάδας. Επιθυμία όλων είναι η δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο θα μπορεί να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στην ευρωπαϊκή σκηνή. Άλλωστε, η αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων δύο χρόνων σε συνδυασμό με τα δύο σερί πρωταθλήματα στην Ιταλία, έχουν ανοίξει την… όρεξη στις τάξεις του συλλόγου.
Στα γραφεία του «μεγάλης κυρίας» συναντήθηκαν οι Αντόνιο Κόντε, Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα, Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παρατίτσι. Όλοι μαζί συζήτησαν αρχικά το θέμα της παραμονής του ιταλού προπονητή στο «τιμόνι» του συλλόγου και από τη στιγμή που άπαντες ήθελαν να δοθεί συνέχεια σε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία, την… σκυτάλη πήραν οι κουβέντες που, αφορούσαν τα μεταγραφικά θέματα. Άλλωστε, ο Κόντε είχε ζητήσει εγγυήσεις όσον αφορά το επίπεδο των παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα και όπως φαίνεται τις πήρε, αφού όλοι συμφώνησαν πως, η ομάδα χρειάζεται πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές για να ανέβει επίπεδο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρώτος στόχος παραμένει η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με το όνομα του Γκονζάλο Ιγκουαΐν να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με τις προτιμήσεις των ανθρώπων της Γιουβέντους. Από κει και πέρα, έγινε λόγος και για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως πλάγιοι εξτρέμ, αφού ο Κόντε θα παρατάξει αρκετές φορές την ομάδα με σύστημα 4-3-3 τη νέα χρονιά(αντί του 3-5-2, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί λιγότερο).
Φυσικά, για αποχωρήσεις παικτών που, αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας… ούτε λόγος, αφού ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλει να σκέφτεται πως, θα χάσει έστω και έναν από τους βασικούς συντελεστές των τελευταίων επιτυχιών. Αρτούρο Βιντάλ, Κλαούντιο Μαρκίζιο και Αντρέα Πίρλο παραμένουν στην ομάδα, παρά τα όσα γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει με όσους είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά.
Κατά την έξοδό τους, μετά και την ολοκλήρωση των συζητήσεων, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας ανέφερε πως, πλέον μπαίνει σε ισχύ το πλάνο της πολιτικής που θα ακολουθηθεί για την ενδυνάμωση της ομάδας, ενώ ο Κόντε συμπλήρωσε «Το χτίσιμο της Γιουβέντους συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: