JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

3ο και τελευταίο Gollissimo για φέτος.

To Gollissimo συνεχίζεται!

Η ακαδημία της Γιουβέντους στην Ελλάδα προσκαλεί όλους τους μικρούς ποδοσφαιρόφιλους (ηλικίας από 6-10 ετών) στο 3ο και τελευταίο εφετινό τουρνουά Gollissimo, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (01/06) στο δημοτικό γήπεδο των Γλυκών Νερών.



Η αντίστροφη μέτρηση για το τρίτο εφετινό τουρνουά Gollissimο, θα αποτελέσει προπομπό για το Summer Camp του Juventus Soccer’s School, πλησιάζει στο τέλος της. Τo Σάββατο 1 Ιουνίου στο γήπεδο των Γλυκών Νερών (09.00-13.00), η Ακαδημία της Γιουβέντους στην Ελλάδα διοργανώνει το 3ο εφετινό τουρνουά δεξιοτήτων ποδοσφαίρου, που απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Αττική, ηλικίας από 6-10 ετών και προσοχή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!
Τι είναι το Gollissimo
Το Gollissimo αποτελεί μία πραγματική καινοτομία, που εισάγει τους μικρούς φίλους της «ασπρόμαυρης θεάς» στην μαγεία του ποδοσφαίρου! Απευθύνεται σε μικρές ηλικές προσεγγίζοντας τη χαρά που προσφέρει το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, μέσα από την διασκέδαση!
Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία της Juventus, συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητες τους αλλά πάνω απ όλα διασκεδάζουν με το μοναδικό τρόπο της Juventus.
Οι συμμετέχοντες θα "τεστάρουν" τις δυνάμεις τους και θα υποβληθούν σε έλεγχο δεξιοτήτων. Πέρα από τη διασκέδαση, ο στόχος των τουρνουά Gollissimo είναι η επιλογή ταλαντούχων νεαρών παικτών, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις για τις υποτροφίες του Summer Camp και της Juventus Athens Academy.
Σε ποιούς απευθύνεται
Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους και όσα παιδιά συμμετάσχουν, θα περάσουν ένα ολόκληρο πρωϊνό, παίζοντας ποδόσφαιρο και σύμφωνα πάντα με τον σχεδιασμό των προπονητών της Γιουβέντους.
Ποια είναι η τεχνοτροπία
Ιταλοί & Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της "Juve" στους νεαρούς λάτρεις της μπάλας και τους αξιολογούν και βαθμολογούν τις επιδόσεις τους σε μια μέρα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.
Που και πότε θα γίνουν τα επόμενα
Το 1ο εφετινό Gollissimo διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 19 Απριλίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, ενώ το 2ο στις 25 Μαϊου στο δημοτικό γήπεδο των Μελισσίων.
(Υ.Γ.): Για λεπτομέρειες και πληροφορίες, επικοινωνείστε με τη Γραμματεία της Juventus Soccer Schools (τηλ.: 210 6030411, κιν.: 6973300306, fax: 2106030570 email:jss-greece-secr@costeas-geitonas.gr) στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα στην Παλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: