JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Chiellini στοχεύει σε περαιτέρω βελτίωση της Γιουβέντους.



Ο Giorgio Chiellini πιστεύει ότι στη Γιουβέντους έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για την σπουδαία πορεία στο Champions  League αυτή τη σεζόν και υποστηρίζει τόσο ο σύλλογος όσο και οι παίκτες είναι ενωμένοι στην αποστολή τους να πάνε ακόμα καλύτερα την επόμενη φορά.
Πριν από τον προβληματισμό σχετικά με μια άλλη αξέχαστη εκστρατεία στο Τορίνο,ο Chiellini, μιλώντας από το Coverciano την βάση της Εθνικής Ιταλίας, ξεκίνησε την προετοιμασία για το σημαντικό αγώνα για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Cup του 2014  την επόμενη Παρασκευή  κατά της Τσεχικής Δημοκρατίας.    
Η 28 χρονός αμυντικός είπε: "Το παιχνίδι στην Πράγα θα μπορούσε να αποτελέσει το σημείο καμπής, η νίκη θα μπορούσε να εγγυηθεί τη θέση μας στη Βραζιλία. Αλλά πρέπει να μείνει σε εγρήγορση ".
Επιστρέφοντας στα  θέματα της Γιουβέντους,ο αμυντικός υπογράμμισε τη δέσμευση του συλλόγου να κινείται προς τα εμπρός μετά την ανάκτηση της πρώτης θέσης που της αρμόζει μεταξύ της ευρωπαϊκής ελίτ.
"Ο σύλλογος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση κάθε τομέα της ομάδας για να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν σε ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Δεν ήταν καν στην Ευρώπη πριν από δύο χρόνια, αυτή τη σεζόν επιστρέψαμε στο Champions League μετά από μια μακρά απουσία και απολαύσαμε μια εκπληκτική κίνηση.
«Έχουμε ξεπεράσει την προηγούμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης και την νικήτρια του Europa League φέτος την Τσέλσι, και η Σαχτάρ, ο οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε ηττηθεί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ  αν είχε κρατήσει τον Willian τον Ιανουάριο. Είναι ένα εξαιρετικός παίκτη που έκανε τη διαφορά.
"Εμείς περάσαμε μέσα από τους 16 και στη συνέχεια ήρθε εναντίον μας η  Μπάγερν, μια ομάδα που έχει δείξει η ίδια αντικειμενικά ότι ήταν η ισχυρότερη σε αυτή την τρέχουσα χρονική στιγμή. Σε ό, τι αφορά εμένα ήμουν και είμαι σε μια απίστευτη φυσική κατάσταση.Τώρα πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: