JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Οι βαθμολογίες των παικτών της Γιουβέντους.





Ήταν σε μεγάλο βαθμό επιτυχημένη η σεζόν για την Γιουβέντους . Η Γιουβέντους, με επικεφαλής τον Antonio Conte, κατάφερε να διατηρήσει το Scudetto,ενώ κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League και αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια  Μπάγερν Μονάχου.
Πιο κάτω θα δείτε τη βαθμολογία των παικτών της Γιουβέντους με βάση τους αγώνες κατά την περίοδο 2012-2013.
Gianluigi Buffon - 7.5: Άλλη μια εξαιρετική σεζόν για το νούμερο 1 της Ιταλίας.Ο Buffon διατηρήθηκε στο υψηλό επίπεδο που έχει θέσει για τον εαυτό του στο μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν.Με μια μικρή εξαίρεση ένα μικρό πρόβλημα στο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον Σαμπντόρια,ο Buffon ήταν άψογος.
Γιουβέντους Andrea Barzagli - 8.5:ΟBarzagli είχε συνδυασμό θαυμάσιας αίσθησης και εξαιρετικής ευαισθητοποίησης και ήταν ο καλύτερος αμυντικός στην Serie A τη φετινή σεζόν.Οι επιδρομικές εκρήξεις του από την άμυνα έχουν την υπογραφή του, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή όλων, πηγαίνει για να κάνει τη δουλειά του αθόρυβα και αποτελεσματικά.
Ο Leonardo Bonucci - 8:Ο Ιταλός αμυντικός έχει καταφέρει να ανακόπτει της κρίσιμες στιγμές  που έχουν αναφερθεί ως μειονεκτήματα σε προηγούμενες εποχές. Η ικανότητά του να φέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση έχει εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό Γιουβέντους.
Giorgio Chiellini - 8: Αξιόπιστος ως συνήθως,ο Chiellini κατάφερε να χάσει πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν, όμως όποτε έχει ενταθεί στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε η κυρίαρχη παρουσία που έχουμε θαυμάσει.Ισχυρό στην αντιμετώπιση και φυσική παρουσία του,ο Chiellini θεωρείται εγγύηση για την άμυνα της Γιουβέντους.
Luca Marrone - 6.5: Αυτός πιστεύεται ότι είναι ο βαθμός για τη  σεζόν του Marrone, αλλά ο νεαρός παίκτης της Γιουβέντους δεν έχει  αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια. Πήρε νέα θέση στο κέντρο της άμυνας με ευκολία και σπάνια φαινόταν να μην τα καταφέρνει.Το μέλλον του Marrone, όπως φαίνεται,είναι να είναι ο αντικαταστάτης του Bonucci.
Martin Caceres - 6.5: Ο Ουρουγουανός προέρχεται από μια τρομακτική συντριβή με το αυτοκίνητό του τον Μάρτιο, αλλά ανέκαμψε προς το τέλος της σεζόν. Ως αξιόπιστο back-up θα βρείτε στο πρωτάθλημα,ο Caceres έχει σταθερή απόδοση στα 18 παιχνίδια που έλαβε μέρος.
Ο Stephan Lichtsteiner - 7.5:Ο Lichtsteiner μπορεί να μην βρέθηκε σε επίπεδο όπως την περασμένη σεζόν, αλλά ήταν ακόμα μια απειλή κάτω από την πλευρά Γιουβέντους. Χωρίς πάρα πολύ στήριξη και σε ένα σχηματισμό που απαιτεί πολλά από ένα φούλμπακ, είναι δύσκολο να αναφέρουμε έναν καλύτερο φούλμπακ στην Ιταλία.
Paolo De Ceglie - 5: Φαίνεται αναπόφευκτο ότι το μέλλον του De Ceglie έγκειται μακριά από την Γιουβέντους. Ο αριστερός μπακ αγωνίστηκε για να εντυπωσιάσει στην σεζόν αυτή αλλά δεν ήταν και ο πιο πειστικός παίκτης κάθε φορά που έπαιξε.Δυστυχώς,ο De Ceglie δεν έχει εξελιχθεί αρκετά  σε τοπ παίκτη όπως θα ήθελαν στη Γιουβέντους.
Federico Peluso - 6:Υπόγραψε τον Ιανουάριο,ο Πελούζο έκανε καλά και ανέκαμψε μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα στη ζωή του στο Τορίνο.Ο ευέλικτος αμυντικός έχει συμπληρώσει όποτε είναι αναγκαίο και χωρίς πολύ φασαρία.
Kwadwo Asamoah - 7: Για ένα παίκτη αμυντικό,ο Asamoah ήταν εξαιρετικός. Η απόδοση του έκανε έπεσε μετά την αλλαγή του έτους, αλλά ήταν ακόμα αξιόπιστος αμυντικά.
Mauricio Isla - 5.5: Είναι μία από τις μεταγραφές του καλοκαιριού,ο Isla υποβλήθηκε σε μια ματαβατική σεζόν,λόγο του τραυματισμού. Απέτυχε να εδραιωθεί στο αρχικό σχήμα και προφανώς δεν διέθετε αντοχές,όμως ο ίδιος εξακολουθεί να είναι στο δρόμο προς την πλήρη ανάκαμψη.Η θέση του στη Γιουβέντους βρίσκεται σε κίνδυνο.
Simone Padoin - 6: Στρατιώτης,αλλά όχι θεαματικός,ο Simone Padoin ήταν ένα χρήσιμος παίκτης για την ομάδα και εκτέλεσε το έργο του σε όλη τη σεζόν. Δεν μπορεί να γεμίσει το μάτι, αλλά είναι ένας παίκτης που εμπιστεύεται Conte.
Ο Claudio Marchisio - 7.5:Με αστείρευτη ενέργεια και ακούραστος,ο Marchisio μπορεί να μην ήταν τόσο παραγωγικός όσο ήταν την περασμένη σεζόν, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να δείχνει γιατί είναι ένας παίκτηςτόσο ζωτικής σημασίας για την Γιουβέντους του Conte του.
ΓιουβέντουςArturo Vidal - 9: Υπάρχει κάτι για τονVidal που δεν μπορούσε να κάνει; Ο Χιλιανός έχοντας στο πλευρό του τους,Pirlo και Marchisio είχε μια καταπληκτική σεζόν.Πρωσοπικότητα σαν του πολεμιστή,υπήρξε η πιο συμβολική  πλευρά της εφετινής μάχης για τη Γιουβέντους. Ο Χιλιανός ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στη Serie A.
Andrea Pirlo - 8: Ο Pirlo επιδεικνύοντας μια γενειοφόρο κλασική εμφάνιση τη φετινή σεζόν ακόμα το και το στυλ παιχνιδιού ήταν το ίδιο κλασικό.Il Maestro breezed μέσα από τα παιχνίδια του με την κομψότητα που μόνο αυτός είναι σε θέση να κατέχει. Διάλεξε περάσματα, έλεγχε το ρυθμό, εν ολίγοις, ήταν ακριβώς ένα άλλο κανονικό φυλαχτό της σεζόν για την Γιουβέντους .
Paul Pogba - 7.5: Θα μπορούσατε να δείτε γιατί ο Sir Alex Ferguson ήταν αναστατωμένος στην απώλεια του Pogba. Ο Γάλλος ξέσπασε επάνω στο τερέν με ένα εντυπωσιακό γκολ απέναντι στη Νάπολι. Δεν έχει αλλάξει από τότε.Ακτινοβολούν πλάνα του έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν του. Είναι αρκετά τρομακτικός ο δυναμισμός που έχει μέσα του ο Pogba .
Emanuele Giaccherini - 6: Ένας άλλος αγαπημένος του Conte,ο Giaccherini όπως και ο Padoin, ως επί το πλείστον παρακολούθησαν τη σεζόν από τον πάγκο. Έκανε, ωστόσο,  την πλήρη αξία του με ένα ανεκτίμητο γκολ στις καθυστερήσεις κατά Κατάνια για να σφραγίσει τους τρείς βαθμούς για την Γιουβέντους.
Mirko Vucinic - 6.5: Η πιο ταλαντούχους παίκτης της Γιουβέντους προς τα εμπρός,ήταν κάτω του μετρίου σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.Ο Βούτσινιτς μερικές φορές με την ασυνέπεια του ήταν εξωφρενικός,κάνοντας τα εύκολα δύσκολα.
Fabio Quagliarella - 6: Ο άνθρωπος που έχει τα πιο θεαματικά και σπάνια γκολ αυτή τη σεζόν. Μια εκπληκτική απόδοση σε σχέση με το γκολ απέναντι στην Πεσκάρα είναι το highlight του σε ό, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η τελευταία σεζόν στη Γιουβέντους.
Ο Alessandro Matri - 6: Σκόραρε κρίσιμο γκολ εναντίον της Σέλτικ και ίσως δεν ξεκινήσει, όπως ο ίδιος πολλά παιχνίδια όπως ο ίδιος θα πρέπει να έχουν, χάρη στην πολιτική επιθετικός Conte της περιστροφής.
Sebastian Giovinco - 6: Η επιστροφή του στη Γιουβέντους συναντήθηκε με αισιοδοξία και υψηλές προσδοκίες, αλλά δυστυχώς,ο Giovinco δεν έδειξε μέχρι τώρα αυτά που αναμένονται από αυτόν.Το μέλλον του Giovinco στην ομάδα της Γιουβέντους είναι σίγουρα αμφίβολο.
Nicklas Bendtner - 5: Δεν αγωνίστηκε για να έχει έναν αντίκτυπο στον περιορισμένο χρόνο του. Ήταν σε θεραπεία για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στην Άρσεναλ το καλοκαίρι.
Παίκτες όπως ο Marco Storari, Rubinho, Simone Pepe και Νικολά Ανελκά δεν χρίζουν αξιολόγησις λόγω έλλειψης χρόνου συμμετοχών..

Δεν υπάρχουν σχόλια: