JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πετυχημένο και το 2ο Gollissimo.


Πετυχημένο το 2ο Gollissimo!
Εκατοντάδες πιτσιρικάδες διασκέδασαν στο 2ο Gollissimo υπό την επίβλεψη των προπονητών της ελληνικής Ακαδημίες της Γιουβέντους.
Το Gollissimo απευθύνεται σε παιδιά από όλη την Αττική και η συμμετοχή δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Είναι μια πραγματική καινοτομία, που εισάγει στη μαγεία του ποδοσφαίρου τους πιτσιρικάδες. Απευθύνεται σε μικρές ηλικίες προσεγγίζοντας μέσα από το τη διασκέδαση τη χαρά του ποδοσφαίρου, είναι ένας σχεδιασμός παιχνιδιού και διασκέδασης βγαλμένος από την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Juventus Soccer Schools. Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία της Juventus, συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητες τους αλλά πάνω απ όλα διασκεδάζουν με το μοναδικό τρόπο της Juventus.
Πέρα από τη διασκέδαση, ο στόχος των τουρνουά Gollissimo είναι η επιλογή ταλαντούχων νεαρών παικτών, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις για τις υποτροφίες του Summer Camp και της Juventus Athens Academy.
Ιταλοί & Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της "Juve" στους νεαρούς λάτρεις της μπάλας, τους αξιολογούν και βαθμολογούν τις επιδόσεις τους σε μια μέρα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.
Το 1ο Gollissimo είχε γίνει στις 21 Απριλίου και το 2ο τώρα, το Σάββατο 25 Μαΐου, με απόλτη επιτυχία. Οπως εξηγεί στο gazzetta.gr ο εκτελεστικός διευθυντής της Ακαδημίας, Νίκος Κοσμάς, συμμετείχαν «περισσότερα από 60 νέα παιδιά και όλα πήγαν μια χαρά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Πεντέλης, τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο που ήταν παρόντες, καθώς επίσης και τον πρόεδρο αθλητικής οργάνωσης. Το Gollissimo είναι ουσιαστικά ένα ενδιάμεσο βήμα ανάμεσα στην Ακαδημία της Γιουβέντους στην Ελλάδα και το Summer Camp που θα ακολουθήσει. Απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, σε παιδιά δηλαδή που έχουν γεννηθεί από το 2003 ως το 2006 και ευχαριστούμε όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν και γνωρίσαμε τώρα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ήδη στις ακαδημίες της Γιουβέντους κάποιος πιτσιρικάς για να τον φέρουν οι γονείς του στο Gollissimo».
Ο κ. Κοσμάς τονίζει πως «αυτό που λέμε εμείς στα παιδιά ουσιαστικά είναι να έρθουν για να γνωρίσουν τον τρόπο της Γιουβέντους στον τρόπο εκγύμνασης και δουλειάς, αν και ο πρώτος στόχος στο Gollissimo είναι πάντα να περάσουν καλά τα παιδιά, να είναι ένα ευχάριστο event για τους πιτσιρικάδες».
Ακολουθεί το Summer Camp
Το 3ο Gollissimo θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, την 1η Ιουνίου, για να πάρει στη συνέχεια σειρά το Summer Camp. Αυτό, συνεχίζει ο κ. Κοσμάς, θα αρχίσει «στις 16 Ιουνίου και θα συνεχιστεί για τρεις εβδομάδες. Προβλέπονται διπλές προπονήσεις καθημερινά, διανυκτέρευση και πολύ ποδόσφαιρο! Θα γίνει στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, είναι η 3η σερί χρονιά που θα το διοργανώσουμε και υπάρχουν ήδη πολλές συμμετοχές. Ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερες»!
(Υ.Γ.): Για λεπτομέρειες και πληροφορίες, επικοινωνείστε με τη Γραμματεία της Juventus Soccer Schools (τηλ.: 210 6030411, κιν.: 6973300306, fax: 2106030570 email:jss-greece-secr@costeas-geitonas.gr) στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα στην Παλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: