JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Και η Inter για Βούτσινιτς.



Τις τελευταίες ημέρες ο Antonio Conte θα έλεγε ναι στη θυσία του Mirko Vucinic , εφόσον θα φθάνανε στη Γιουβέντους ποδοσφαιριστές που θα την ανέβαζαν στο απόλυτο επίπεδο.
 Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα στον Μαυροβούνιο επιθετικό, αλλά την τελευταία ώρα  κυκλοφορούν συγκλονιστικά γεγονότα στην υπόθεση. 
Όπως γράφει σήμερα η «Tuttosport»,ο Walter Mazzarri θα θέσει τον Vucinic στην λίστα με τα ψώνια που παρουσιάζονται στον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι . Λαμβάνοντας υπόψη την υποτίμηση των τελευταίων δύο σεζόν, η συμφωνία θα μπορούσε να είναι κοντά στα 15 εκατομμύρια, ένας αριθμός που Juventus θα λάβουν αμέσως (μαζί με την ετικέτα του Stephan Lichtsteiner ) προς τον Gonzalo Higuain της Real Madrid. Δύσκολο αυτή τη στιγμή να σκεφτεί κανείς ότι ο Giuseppe Marotta πρόκειται να ενισχύσει ένα άμεσο ανταγωνιστή,ο Μαυροβούνιος πιο πιθανό είναι να καταλήξει στο εξωτερικό.
 Το γεγονός είναι ότι με κάθε μέρα που περνά, η θέση της είναι όλο και περισσότερο στην ισορροπία, με δεδομένη την επιθυμία, όλο και πιο συγκεκριμένα από την Γιουβέντους στο Τορίνο για να φέρει όχι μία, αλλά δύο κορυφαίους παίκτες στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: