JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Φιορεντίνα περιμένει την Σίτι για Γιόβετιτς,η Γιουβέντους τη κάνει;



Ήταν κατανοητό και επιβεβαιώνεται ότι στην  Φλωρεντία θα κάνουν τα πάντα να μην πουλήσουν τον Στέφαν Γιόβετιτς στη Juventus.
Κρίμα γιατί ο παίκτης φαίνεται να θέλει μόνο την μεταβίβαση του στο Τορίνο, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση,και τα σχέδια των Daniele Prade και Andrea Della Valle.
Στην έκδοση της σημερινής «The Nation», επαναλαμβάνει την κατάσταση των επόμενων  ημερών,ο εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου,ο Ραμαντάνι , θα συναντηθεί με τους ηγέτες Gigliati που εκπροσωπείται από τον  Cognini και θα παρουσιάσει την προσφορά της Γιουβέντους. Αυτή είναι μια πιο φθηνή πρόταση και 2 ποδοσφαιριστές για αντάλλαγμα,εδώ είναι τα ονόματα: (από το Marrone τοn Gabbiadini , μέσω Quagliarella και Matri ).
Στη Fiorentina , ωστόσο, δεν έχουν πεισθεί για τη συναλλαγή και αναμένουν  την ελπιδοφόρα προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι η οποία με τη σειρά της, είναι προφανές ότι προορίζεται να εξυπηρετήσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ που ζητάνε η βιόλα,ίσως με την προσθήκη μιας ανταλλαγής του ( τερματοφύλακα Pantilimon ). 
Οι Prade και Andrea Della Valle  τότε είναι πιθανόν να παραχωρήσουν τον παίκτη  στην Αγγλική ομάδα.Ωστόσο η πρόθεση του παίκτη είναι ότι θέλει μόνο Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: