JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Elkann: "Η Juve θα κερδίσει ακόμα περισσότερα.



«Κερδίσαμε την περασμένη σεζόν και αυτή τη σεζόν. Η φιλοδοξία μας για την επόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. "Αυτά ήταν τα λόγια του John Elkann όταν μίλησε στους δημοσιογράφους κατά τη λήξη της συνεδρίασης της EXOR για την ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων». "Η Juventus είναι στερεά, επειδή έχει σταθερούς στόχους. Θα ήθελα πραγματικά να τονίσω τη «συλλογική δύναμη», ο σύλλογος δίνει σήμερα πολλή έμφαση στην ικανότητα  να χτίσει αστέρια για το μέλλον.Η Juve έχει πολλά αστέρια, και, συλλογικά, είναι όλοι δυνατοί ».
Για τον κοντε ειπε :«Φοβηθήκατε ότι ο Conte θα φύγει; Όχι ποτέ.Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι υπάρχει η θέληση και η φιλοδοξία για να παραμείνει. Έδειξε ότι είχε τη βούληση να παραμείνει και να συνεχίσει τη νικηφόρο εποχή που άρχισε. Στατιστικά η Juve κερδίζει ένα Scudetto μία φορά κάθε τρία χρόνια - αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει την επιθυμία να κερδίζει,και Conte έχει δείξει ότι έχει την ίδια επιθυμία και μάλιστα πάρα πολύ ".
για το CHAMPIONS LEAGUE:"Ο τελικός του Champions League; Στόχος μας είναι να επιτύχουμε μεγάλα πράγματα.Ο Andrea (Agnelli) κάνει τεράστιο έργο με την ιταλική FA να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για τη βελτίωση του Ιταλικού ποδοσφαίρου και να ανακαλύψουμε τρόπους για την ανάπτυξη του. (Μετά την προαγωγή τους από τη γαλλική Ligue 2) Μονακό έχουν δαπανήσει € 130 εκ. τον περασμένο μήνα; Πώς μπορεί μια ομάδα να είναι ανταγωνιστική μόνο μέσω της διατηρησιμότητας των δημόσιων οικονομικών; Ορισμένοι σύλλογοι, όπως η Μπάγερν, έχουν δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική χωρίς έξοδα € 130 εκ. σε ένα μήνα!Οι Ιταλικές ομάδες πρέπει να είναι σε θέση να βρουν τρόπους για τη βελτίωση των οικονομικών τους, ίσως και με τη συμμετοχή των οπαδών περισσότερο, όπως συμβαίνει στην Αγγλία και τη Γερμανία. "
για ΤΑ ΑΣΤΈΡΙΑ ΤΟΥ μεΛΛΟΝΤΟΣ - "Είμαστε πολύ περήφανοι για το σύστημα της νεολαίας μας.Έχουμε μακράν την καλύτερη ομάδα της νεολαίας στην Ιταλία.Αυτό είναι το πνεύμα της Juve! Ένα σωματείο που θέλει να συνεχίσει να αυξάνεται, μαζί με τους παίκτες που έρχονται μέσα από τις τάξεις. Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε και να αυξανόμαστε γενικώς "

Δεν υπάρχουν σχόλια: