JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πήγαν να τις κάνουν πλάκα αλλά τους έκανε η κοπέλα του Μάτρι.


Σάλο έχει προκαλέσει στην ποδοσφαιρική Ιταλία ένα video στο οποίο η Φεντερίκα Νάρτζι φτύνει και καθαρίζει τις... μασχάλες της με φανέλα της Ίντερ! Δείτε το...


Ένα video που κάνει εδώ και λίγα 24ωρα τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου έχει κάνει τους οπαδούς της Ίντερ να βγάζουν αφρούς από το στόμα και όσους δεν πολυσυμπαθούν την ομάδα του Μιλάνου να χαμογελούν.
Σε αυτό, η Φεντερίκα Νάρτζι, σύντροφος του Αλεσάντρο Μάτρι, βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο με μερικούς φίλους και κάποια στιγμή της πετούν στο πίσω μέρος του αμαξιού μία διπλωμένη φανέλα της Ίντερ.
Η αντίδρασή της είναι απίστευτη... Αρχικά χρησιμοποιεί τη φανέλα των "νερατζούρι" προσποιούμενη πως καθαρίζει τις μασχάλες της ενώ στη συνέχεια την φτύνει, λίγο πριν την επιστρέψει μπροστά!
Το εν λόγω video είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει το μοντέλο έντονη κατακραυγή από φίλους της Ίντερ στο διαδίκτυο, ενώ στον αντίποδα αρκετοί ήταν οι τιφόζι της Γιουβέντους που έσπευσαν να της δώσουν... συγχαρητήρια.
"Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν", ήταν το σχόλιο που έκανε το εντυπωσιακό μοντέλο, η οποία δεν έλυσε πάντως την απορία αρκετών για την χρονική περίοδο που γυρίστηκε το "αμαρτωλό" video.
Η σύντροφος του Μάτρι φτύνει τη φανέλα της Ίντερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: