JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

24/05/1981 Μια ιστορική επιστροφή!




Τριάντα δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Γιουβέντους του Giovanni Trapattoni ολοκλήρωσε μια συναρπαστική επιστροφή στο πρωτάθλημα με την καταγραφή μιας εντός έδρας νίκης με σκόρ 1-0 επί της Φιορεντίνα για να σφραγίσει το 19ο τίτλο Scudetto.
Μετά από ένα αδιάφορο ξεκίνημα στη σεζόν,η Γιουβέντους βρέθηκε στην όγδοη θέση, πίσω απο  Ρόμα, Ίντερ, Κάλιαρι, Catanzaro, Φιορεντίνα, Τορίνο και Νάπολι.
Ωστόσο,η Juve ανέβηκε σταδιακά τη σκάλα και κατάφερε να φτάσει στην 20 αγωνιστική,να ισοβαθμεί με τη Ρόμα και να είναι ένα βαθμό μπροστά από το Partenopei.
Της επόμενες 5 αγωνιστικές οι διεκδικητές συνέχιζαν χεράκι χεράκι το γαϊτανάκι της κορυφής. Ωστόσο,τη 26η αγωνιστική αποδείχθηκε να είναι μια αποφασιστική στιγμή η νίκη της Γιουβέντους κατά την Ουντινέζε, σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία της Ρομά με την Ascoli και την εντός έδρας ήττα της Νάπολι από την  Περούτζια, τους έδωσε κάποια ανάσα στην κορυφή του πίνακα.
Η 28η αγωνιστική είδε τους δύο κύριους διεκδικητές (Ρόμα και Γιουβέντους)να μοιράζονται τους βαθμούς σε μια δυνητικά σημαντική στιγμή στην κούρσα για την κατάκτηση της κορυφής της Serie A.Την επόμενη εβδομάδατο προτελευταίο ματς της σεζόν, ήταν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Νάπολι, καθώς η ομάδα του Trapattoni τελείωσε την υπόθεση τίτλος για αυτούς με την νίκη  με 1-0 μέσα στο Stadio San Paolo.
Την υπόθεση τίτλος θα την έκρινε το τελευταίο παιχνίδι Juventus-Roma.Η Giallorossi εισήλθαν  στην τελική συνάντηση με ένα μόνο βαθμό διαφορά, αλλά η Juve δεν έψαχνε  άλλο αποτελέσματα παρά μόνο τη νίκη και αντ 'αυτού επικεντρώθηκε στο έργο της, σημειώνοντας 1-0 νίκη θρίαμβο μέσα στο σπίτι της για να ολοκληρωθεί μια ιστορική επιστροφή και να στερεώσει το Scudetto με τον αριθμό 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια: