JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το όνομα που ακούστηκε έντονα στη συνάντηση Κόντε διοίκησης ήταν του Καβάνι.


Ο Conte και οι διοίκηση της Γιουβέντους έχουν οριοθέτηση τους στόχους για την επόμενη διετία και θέλουν να κάνουν κάποιες κινήσεις το φετινό καλοκαίρι για να φτάσει στην ομάδα ένας κορυφαίος παίκτης. Μεταξύ αυτών είναι και ο Matador (Καβάνι).

Η συνάντηση, που έγινε μεταξύ των Conte, Marotta, Paratici και Nedved είχε ως στόχο να αναλύσουν τις προοπτικές και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα πρέπει να φέρει στο Τορίνο ο πρόεδρος Andrea Agnelli. 

Το όνειρο του Antonio Conte είναι και παραμένει ο Edinson Cavani, ο οποίος ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκε έντονα γύρω από το τραπέζι της συνεδρίασης. Αλλά, είναι επίσης, ένας από τους παίκτες που είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση αγοράς του και όχι απλώς ένα ζήτημα οικονομικό. 

Αλλά τίποτα δεν έχει αποκλειστεί, στην περίπτωση του Cavani, από την πλευρά της η Νάπολι θέλει,  «63 εκατ. ευρώ για τον Cavani, ένα ποσό που στη Γιούβε δεν είναι διατεθημένοι να δόσουν, αν θα κάνουν πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του, αυτή θα εμπεριέχει εκτός από χρήματα (πολύ λιγότερα των 63 εκατ. που θέλει η Νάπολι) και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα από παίκτες της Γιούβε που ίσως ενδιαφέρουν τη Νάπολι λ. " Το μήνυμα είναι σαφές από τους παράγοντες της Γιουβέντους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: