JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

H Γιουβέντους θα φορέσει Trussardi.


Σήμερα το πρωί στο Μιλάνο στο Palazzo Trussardi στην Piazza della Scala ορισμένοι παίκτες της Γιουβέντους και ο Beppe Marotta μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Trussardi  θα παρουσιάστει μια εμπορική επιχείρηση που συνδέεται με  το όνομα Trussardi  που θα σχεδιάσει τη  νέα επίσημη στολή της Γιουβέντους για τη σεζόν 2013/14.Τα κοστούμια η  γραβάτες και τα λοιπά που θα φοράνε οι παίχτες όταν μεταβαίνουν στο γήπεδο για τον αγώνα και η βαλίτσες καθώς και άλλα διάφορα προϊόντα θα έχουν την υπογραφή του οίκου Trussardi.

Ο διευθύνων σύμβουλος των «μπιανκονέρι», Τζουζέπε Μαρότα βρέθηκε στο Μιλάνο το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να επισημοποιήσει την συνεργασία τους. Μαζί του βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της TRS Evolution, Τομάσο Τρουσάρντι. Ο Μαρότα πιστεύει ότι η συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρία ρούχων είναι η τέλεια λύση για το σύλλογο.
«Η Trussardi είναι ένας ιδανικός συνεργάτης για εμάς, ο οποίος αρμόζει απόλυτα με το επίπεδο και τη φήμη που χαρακτηρίζουν τη Γιουβέντους. Αυτή η νέα συνεργασία δίνει την ευκαιρία σε δύο κορυφαία ονόματα να διαφημιστούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Συνδυάζεται ένα διάσημο και εμπορικό σήμα (Trussardi) με ένα μοναδικό σύλλογο όπως είναι η Γιουβέντους», είπε χαρακτηριστικά.
Από την μεριά της και η Trussardi είναι ενθουσιασμένη με την συνεργασία: «Είναι προνόμιο για εμάς να συνδέουμε τα ρούχα μας με ένα από τους σημαντικότερους και αναγνωρίσιμους συλλόγους του κόσμου».
Από κει και πέρα η επίσημη ένδυση του συλλόγου θα φορεθεί από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα αποτελείται από ένα προσαρμοσμένο κοστούμι στα μέτρα της Γιουβέντους και ένα αδιάβροχο μπουφάν. Επίσης να προστεθούν στα αξεσουάρ μια ελαφριά βαλίτσα μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: