JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

33εκ. Ευρώ για Μαρκίσιο από Μονακό.

Όπως διαβάζουμε σήμερα στα δημοσιεύματα των ιταλικών site: η Μονακό ασκεί συνεχής πίεση στη Γιουβέντους για να απόκτηση τον Claudio Marchisio, μετά τα λόγια του Marotta πριν από λίγες
ημέρες, ότι η ομάδα θα κάνει ότι θέλει παίκτης, αμέσως εμφανίστηκαν ομάδες για την απόκτηση του Μαρκίσιο. μετά την πρώτη προσφορά των 25 εκατ. ευρώ, ο σύλλογος του Μονακό, με την άφιξη του Ρώσου μεγιστάνα, είναι έτοιμη να αυξήσει την προσφορά της στα 33 εκατομμύρια για τον παίκτη και προσφέρει στον ίδιο 6 εκατομμύρια ετησίως, η οποία θα διπλασιάσει τον τότε τρέχον μισθό του. 

Σε αυτό το σημείο, η Γιούβε και ο «πρίγκιπας», που επί του παρόντος βρίσκετε στο στρατόπεδο εκπαίδευσης με την εθνική ομάδα, είναι κυριολεκτικά σε ένα σταυροδρόμι: ο παίκτης παίρνει το χρόνο του και συνεχίζει να λέει πως αγαπά την κυρία και δεν θέλει να φύγει, ωστόσο όλοι περιμένουν να διυν πια στρατηγική θα ακολουθήσει η Γιουβέντους που στοχεύει να φτάσει ένας κορυφαίος παίκτης στην επίθεση. Ο Αντόνιο Κόντε, αυτή τη στιγμή είναι θεατής σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς δεν θέλει να φύγουν από την ομάδα παίκτες πρώτης γραμμής απεναντίας περιμένει να έρθουν και άλλοι πρωτοκλασάτοι, έτσι με την όλοι κατάσταση είναι λίγο ενοχλημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: