JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

H Juventus αποφάσισε να τιμήσει τους νεκρούς του Heysel, για να μην ξεχνάμε.


Η Junentus Football Club για να τιμήσουν τους 39 οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους στο στάδιο Heysel, κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στις 29η Μαΐου 1985 στις Βρυξέλλες. Αναλαμβάνει δύο πρωτοβουλίες η εταιρεία έτσι ώστε η μνήμη αυτής της τραγωδίας να παραμένει ζωντανή για όλους τους οπαδούς.

Στο αφιερωμένο αστέρι στον αρχηγό της ομάδας την εν λόγω τραγική νύχτα, Gaetano Scirea, που βρίσκεται κοντά στο East Stand, θα δικαιούνται 39 αστέρια. Καθένα από αυτά θα θυμούνται τις τραγικές περιστάσεις: κάτω από το όνομα του προσώπου, στην πραγματικότητα, θα έχει τη λέξη Heysel, 29/05/1985.

Τις ημέρες κατά τις οποίες δεν υπάρχουν αγώνες, αυτή η περιοχή θα είναι ανοικτή για τις τελετές ή εκδηλώσεις, υπό την προϋπόθεση έγκρισης από Juventus Football Club. Μέσα στο Μουσείο, το οποίο θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2012, προβλέπει ήδη ένα χώρο αφιερωμένο στα γεγονότα εκείνης της νύχτας. Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει ότι οι οικογένειες των θυμάτων θα έχουν πάντοτε ελεύθερη πρόσβαση στο μουσείο. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία θα επικοινωνήσει με τις οικογένειες και τις ενώσεις να καταρτίσουν έναν κατάλογο των ονομάτων των συγγενών που μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη διευκόλυνση.

Σχεδόν 26 χρόνια από εκείνο το παιχνίδι με την Λίβερπουλ, οι πίκρα και ο πόνος για τα 39 θύματα που έχασαν τη ζωή του εκείνο το βράδυ θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να τους θυμόμαστε και να μένουν ζωντανοί στις καρδιές όλων των οπαδών, των παικτών που έχουν το προνόμιο να φορούν τα χρώματα για την Γιουβέντους και της διοίκησης.

5 σχόλια:

magica juve είπε...

επιτελους ξυπνησαν 26 χρονια μετα...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Από πέρυσι έχει ξυπνήσει η διοίκηση, magica Juve: ο Andrea Agnelli είχε υποσχεθεί, κατά την περυχινή επέτειο (όταν αποκάλυψε τιμητική πλάκα), ένα χώρο στο νέο γήπεδο και τηρεί την υπόσχεση.

magica juve είπε...

ααα ενω 25 χρονια μετα ειναι καλυτερα...ειναι απλα τραγικοι.παντως συγχαρητηρια στον αντρεα που ακομα και 25 χρονια μετα σκεφτηκε να κανει κατι..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ε, αυτός ανέλαβε 25 χρόνια μετά. Όλοι οι άλλοι πριν έχουν ακέραιη την ευθύνη.

Pericles είπε...

Τραγικοι οι προηγουμενοι και τραγικη η ολη σταση της διοικησης γενικα ολα αυτα τα χρονια αλλα και ενα μεγαλο μπραβο στον Αντρεα για το τωρα εστω 26 χρονια μετα...