JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

6.600.000 οπαδούς έφτασε η Γιούβε σε Facebook και Twitter.


Η Γιουβέντους έφτασε τις 600.000 οπαδούς στο Twitter και 6.000.000 οπαδούς στο Facebook, σύνολο 6. 600.000 εκατ. ευρώ σε facebook και twitter. Την αναγγελία αυτής της επιτυχίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε με πρωτοβουλία στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. 


H Juventus έχει κερδίσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και έχει τονώσει το ηθικό των τιφόζι, οι οποίοι έχουν γίνει μέρος της ομάδας. Η ομάδα επίσης έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς να αποφασίσουν ποια θα είναι η φράση που θα εμφανίζεται στις νέες φανέλες για τη νέα σεζόν 2014/15. 

Μεγάλο γεγονός είναι ότι η σελίδα στο Facebook της Γιουβέντους έσπασε ένα άλλο ρεκόρ ορόσημο, φθάνοντας τα 6.000.000 like. Η ομορφιά είναι ότι το αποτέλεσμα αυτό ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με την εξίσου συναρπαστική επιτυχία, που επιτεύχθηκε από τον επίσημο προφίλ που έχει η Γιούβε στο Twitter, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει υπερβεί τις 600.000 οπαδούς.

Για άλλη μια φορά οι οπαδοί έδειξαν πόσο ισχυρή είναι η αγάπη τους για την ομάδα, και για άλλη μια φορά μπορούμε μόνο να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ! Εγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: