JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Μίλησαν για Ιγκουαίν, Ανιέλι και Πέρεζ.


Στη Μαδρίτη βρίσκονται ο Αντρέα Ανιέλι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους -με τον Μπέπε Μαρότα- και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ για να συζητήσουν για τον Ιγκουαΐν.
Η συνάντηση, έγινε σε εστιατόριο του «Μπερναμπέου»,
και διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και σύμφωνα με όσα διαρρέουν τώρα, οι Μπιανκονέρι γνωστοποίησαν για πρώτη φορά το επίσημο ενδιαφέρον τους για τον Αργεντίνο φορ, ενημερώνοντας παράλληλα την Ρεάλ ότι με τον ποδοσφαιριστή έχουν συμφωνήσει. Ο Πέρεθ, από την πλευρά του, ζήτησε από τη Γιουβέντους να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής (δηλαδή ο Κάρλο Αντσελότι) και μετά θα γίνει νέα συζήτηση, ωστόσο έκανε σαφές στους Ιταλούς ότι δεν θα δεχτεί λιγότερα από τα 24 εκατ. που δίνει η Άρσεναλ.
Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι ρώτησαν για τους Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά αλλά ο Ανιέλι έκανε σαφές ότι για χρόνια θα βρίσκονται στο Τορίνο ενώ ο Μαρότα, στη συνέχεια, τόνισε στο Sky Sport Italia: «Η Ρεάλ αυτή τη στιγμή δεν έχει επισήμως προς πώληση τον Ιγκουαΐν καθώς περιμένει τον νέο προπονητή της. Από τη στιγμή που θα τον ανακοινώσει, συμφωνήσαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε με χαρά για το θέμα του Αργεντίνου. Θα υπάρξει μια νέα συνάντηση και εκεί θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: