JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Real Madrid - Juventus 2-1, θυμηθήκαμε τα παλιά.


Η Juventus ξεκίνησε το παιχνίδι στο Μπερναμπέου με τους: Tacconi κάτω από τα δοκάρια, Torricelli, Ferrara, Cannavaro και  Montero στην άμυνα, Birindelli, Salihamidzic, PauloSousa και Davids στο χώρο του κέντρου και επιθετικό δίδυμο τους Nedved και Ravanelli. 

Από το 6' λεπτό βρίσκετε πίσω στο σκορ μετά το γκολ που πέτυχε ο Luis Figo με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 12' λεπτό η Γιούβε έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά την πάσα του Torricelli δεν κατάφερε ο Nedved να την κάνει γκολ αν και ήταν μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή. Στο 19' ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον  Nedved το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. 


Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Paolo Montero στο 62'. Στο 67' η Ρεάλ πέρνει εκ νέου το προβάδισμα με τον Perez. Στο 74' γίνεται αλλαγή ο Zidane γνωρίζοντας την αποθέωση του γηπέδου και τρία λεπτά μετά στο 77' επιστρέφει ξανά στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τη θέση του David's φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα με το νούμερο 21.


Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη με σκοπό να μαζευτούν έσοδα τα οποία θα διατεθούν για το πρόγραμμα του ισπανικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο έχει να κάνει με την εκπαίδευση των παιδιών, που οι γονείς τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν. Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου της Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να δει και πάλι παίκτες όπως, ο Ζιντεντίν Ζιντάν, ο Πάβελ Νέντβεντ, ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Μοριέντες, ο Ιέρο, ο Ραβανέλι, ο Φεράρα και ο Έντγκαρ Ντάβιντς, οι οποίοι με τη σειρά τους έδειξαν πως, το… τόπι δεν ξεχνιέται!
Ο Ζιντάν, που… τρέλανε τον κόσμο με τα «μαγικά» του, άλλαξε μεριά στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού και από τους «μερένχες» πέρασε στους «μπιανκονέρι», κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Από τη μεριά του, ο Καναβάρο φόρεσε και τις δύο φανέλες, από ένα ημίχρονο την καθεμιά.


Οι δυο ομάδες έχουν στην αποστολή τους μεγάλα ονόματα που δόξασαν τις δυο ομάδες τα περασμένα χρόνια, μπορείτε να δείτε τις δυο αποστολές: 


Real Madrid: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Fabio Cannavaro, Zidane, Iván Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco και Fernando Sanz.


Juventus: Tacconi, Peruzzi, Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Tudor, Davids, Nedved, Ravanelli, Jugovic, Kovacevic, Mirkovic, Cannavaro, Giannichedda, Porrini, Salihamidzic, Fabio Cannavaro, Massimo Mauro και Nicola Amoruso.

Διαιτητής: Pierluigi Collina 




Δεν υπάρχουν σχόλια: