JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ο Bonucci πιστεύει του χρόνου στην Euro Juve.


Ο Leonardo Bonucci πιστεύει ότι μια ενισχυμένη Γιουβέντους θα είναι σε θέση να αμφισβητήσει το Champions League  την επόμενη σεζόν.
Η Γιουβέντους έχει κερδίσει το Scudetto τη διάρκεια των τελευταίων σεζόν,αλλά το ευρωπαϊκό όνειρο του Κυπέλλου έληξε στους τελευταίους οκτώ από τους τελικούς νικητές   Μπάγερν Μονάχου νωρίτερα αυτό το χρόνο.
"Οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να ενίσχυθουν,"σημείωσε ο αμυντικός"Ακόμα και η Bayern,που είναι ήδη πολύ ισχυρή, έχουν υπογράψει ήδη με μεγάλους πρωταθλητές.
"Αλλά η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει πάντα. Μερικές φορές απλά πρέπει να είναι σε θέση να πάρετε τις πιθανότητές σας.
"Αυτή τη σεζόν συναντήσαμε την καλύτερη ομάδα,την Μπάγερν  στους τελευταίους οκτώ, ενώ οι φιναλίστ Μπορούσια Ντόρτμουντ έπαιξε με την Μάλαγα και κέρδισε στο τέλος με ένα γκολ οφσάιντ.
"Προς το παρόν, εμείς στην Ιταλία πρέπει να υπολογίζουμε σε θυσίες, σκληρή δουλειά και στις ιδέες. Αλλά  στη Juve έχουμε μια καλή βάση, ένα μεγάλο προπονητή και θα ξέρουμε πώς μπορούμε να βελτιωθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου μεταφοράς. "
Η Juve συνδέεται με μια σειρά από παίκτες, ειδικά στην επίθεση και ο Bonucci είναι ευχαριστημένος με τα ονόματα που αναφέρονται.
"Ο Stevan Jovetic είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει δείξει στη Φιορεντίνα φέτος ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτος αν έρθει.
«Ίσως μας λείπει ένας κορυφαίος παίκτης, κάποιος που μπορεί να αποφασίσει το παιχνίδι για μας σε μια στιγμή,δηλαδή υπήρχαν φορές που,ιδίως έναντι των μικρότερων συλλόγων,να παλέψει για να σπάσει το αδιέξοδο.
"Gonzalo Higuain της Ρεάλ Μαδρίτης ή Carlos Τέβεζ της Μάντσεστερ Σίτι;Περισσότερα θα προτιμούσα τον Higuain. "
Η Γιουβέντους είναι επίσης σε συνδυασμό με μια κίνηση με την Torino για τον κεντρικό αμυντικό Angelo Ogbonna 
"Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό,"πρόσθεσε ο Ιταλός διεθνής ."Είναι ένας καλός άνθρωπος και ένας πολύ καλός παίκτης.
"Έχει βελτιωθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια και είναι σωστό ότι στη Juve αναζητούμε κάποιον σαν αυτόν. Αν θέλουμε να βελτιώθουμε χρειαζόμαστε 23 πρώτους παίκτες για την ομάδα. "
Ο Bonucci αναμένει επίσης ο Claudio Marchisio να παραμείνει εν μέσω αναφορών ότι η Γαλλική ομάδα Μονακό σχεδιάζει μια προσφορά.
«Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και ένας μεγάλος πρωταθλητής, αλλά νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να απαλλαγούμε από έναν παίκτη που θα γίνει Juveσημαιοφόρος."

Δεν υπάρχουν σχόλια: