JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ανακοινώθηκαν τα γκρούπ δυναμικότητας του Champions League.

Διαμορφώθηκαν από την Ουέφα τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2013-14, με την Γιουβέντους να είναι στο τρίτο γκρούπ, έχοντας ελπίδες να ανάβει  στο δεύτερο.
Η Γιουβέντους είναι επικεφαλής του τρίτου γκρούπ δυναμικότητας αλλά υπάρχει περίπτωση να ανέβει στο δεύτερο καθώς πέντε ομάδες που είναι πιο πάνω από τη Γιούβε στην ειδική βαθμολογία της Ουέφα έχουν να παίξουν στα play off και αν μια από τις πέντε αποκλειστή, αυτόματα η Γιουβέντους ανεβένει στο δεύτερο γκρούπ δυναμικότητας στην κλήρωση της Ουέφα που θα γίνει τον Αύγουστο στο πριγκιπάτο του Μονακό.
Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Champions League ο Ολυμπιακός είναι μαζί με τη Γιούβε στο τρίτο γκρούπ, όσον αφορά την ελληνική ομάδα που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τα... αστέρια, τα πράγματα θα είναι δεδομένα πολύ δύσκολα, αφού θα αντιμετωπίσει κάποια εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ και Φενέρμπαχτσε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ, τότε θα ο δρόμος γίνεται ακόμα πιο δύσβατος, μιας και θα βρει μπροστά μία από τις Άρσεναλ, Μίλαν, Σάλκε, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Πάσος Φερέιρα. Σε ό,τι αφορά τους Βάσκους δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στους δυνατούς ή στους αδύνατους, ενώ σχετικά με την πορτογαλική ομάδα, θα είναι σίγουρα στους αδύνατους.
Αναλυτικά τα τέσσερα γκρουπ:
Α’ Γκρουπ: Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μαν. Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ (εφόσον περάσει από τα play offs), Πόρτο, Μπενφίκα.
Β’ Γκρουπ: Ατλέτικο Μαδρίτης, Λιόν (θα παίξει στα play offs), Σαχτάρ, Μίλαν (θα παίξει στα play offs), Σάλκε (θα παίξει στα play offs), Μαρσέιγ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παρί Σεν Ζερμέν.
Γ’ Γκρουπ: Γιουβέντους, Ζενίτ (θα παίξει στα play offs), Μαν. Σίτι, Άγιαξ, Ντόρτμουντ, Βασιλεία (θα παίξει στα play offs), Ολυμπιακός, Γαλατάσαραϊ.
Δ’ Γκρουπ: Λεβερκούζεν, Κοπεγχάγη, Νάπολι, Άντερλεχτ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (θα παίξει τρεις προκριματικούς), Σέλτικ (θα παίξει τρεις προκριματικούς), Στεάουα Βουκουρεστίου (θα παίξει τρεις προκριματικούς), ΑΠΟΕΛ (θα παίξει δύο προκριματικούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: