JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Continassa: Την Παρασκευή θα πέσουν οι υπογραφές για το προπονητικό κέντρο και τις κατοικίες.


Σήμερα ήταν προγραμματισμένη να γίνει συνάντηση της διοίκηση της Γιουβέντους με τον δήμαρχο του Τορίνο για να υπογράψουν τη σύμβαση για  τον εκσυγχρονισμό του έργου της Continassa, της περιοχής δίπλα στο Juventus Stadium που θα φιλοξενήσει το νέο προπονητικό κέντρο της Juve με πολλά καταστήματα, πολυτελή ξενοδοχεία και αρκετές κατοικίες. 

Τελικά αυτή η συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου, η περιοχή θα παραδοθεί στη Γιουβέντους στις 31 Αυγούστου 2013 και οι εργασίες ανάπλασης του χώρου θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2014 και αναμένεται να είναι έτοιμο το έργο το 2016.

Η συνολική επένδυση εκτιμάται πως θα κοστίσει περίπου 345 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 185 εκατ. ευρώ θα είναι από τα ταμεία της Γιουβέντους, και τα υπόλοιπα 160 εκατ. ευρώ από διάφορους άλλους επενδυτές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Η Juventus θα έχει προπονητικό κέντρο και γήπεδο, στην ίδια περιοχή χωρίς να αναγκάζεται να περιφέρεται άσκοπα. Επίσης στο νέο προπονητικό κέντρο θα διαμένουν όλες οι μικρές ομάδες τις Γιουβέντους παρέχοντας σε όλους τις ανέσεις που χρειάζονται για να αφοσιωθούν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: