JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ή Νέα καμπάνια για τις ανανεώσεις-εγγραφές ξεκίνησε από το Gruppo Greco.




Ολες οι προϋποθέσεις αλλά και το «πλούσιο» πακέτο παροχών και δώρων σε όλους γιατί… στην Ελλάδα η Γιούβε είμαστε εμείς!



«Ελα στο club των πρωταθλητών», ήταν το περσινό σλόγκαν του Gruppo Greco για τις εγγραφές και τις ανανεώσεις στην ομάδα και το Juventus Club DOC. Δεκάδες φίλοι… δέχτηκαν το κάλεσμα και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους παρουσίασε έναν, όχι μόνο αξιοπρεπέστατο, αλλά δυναμικό φάκελο στη διοίκηση.

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, το club είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της Γιουβέντους και των «μπιανκονέρι» οπαδών που βρίσκονται στη χώρα μας. Η δύναμη της Λέσχης είναι όλοι όσοι έχουν αγκαλιάσει και στηρίξει την προσπάθεια. Πάμε δυνατά για μία ακόμη χρονιά. Πάμε δυνατά για να βλέπουν οι Ιταλοί γείτονες και φίλοι μας πως το Gruppo Greco συνεχίζει να γράφει Ιστορία στο συνδεσμιακό κίνημα των Ultras της Γιούβε…
Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους ανακοινώνει τις προϋποθέσεις για τις φετινές ανανεώσεις-εγγραφές αλλά και το «πλούσιο» πακέτο που θα λάβει το κάθε μέλος, παλιό ή νέο.

Ανανεώσεις-εγγραφές στο Gruppo Greco

Για να γίνει κάποιος μέλος της Γιουβέντους, αυτό γίνεται μέσω του Gruppo Greco, που σημαίνει πως πρέπει να είναι μέλος του club. Οι συνδρομές στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται είναι αμετάβλητες και οι εξής:
α. Για τα μέλη στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη κοστίζει 40 ευρώ το χρόνο (12 μήνες) και μπορεί να καταβληθεί σε δύο εξάμηνα (από 20 ευρώ).
β. Για τα μέλη της υπόλοιπης Ελλάδας, Κύπρου και εξωτερικού, το κόστος είναι 20 ευρώ το χρόνο (12 μήνες) και καταβάλλεται μια κι έξω.



Ανανεώσεις-εγγραφές στο Juventus Club DOC
Η συνδρομή στη Γιουβέντους για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται είναι 25 ευρώ για όλα τα μέλη, ανεξαρτήτως γεωγραφικού διαμερίσματος και καταβάλλεται μια κι έξω, μαζί με τη συνδρομή στο club.



Παροχές-Δώρα
Το κάθε μέλος, νέο ή παλιό, αφού εγγραφεί ή ανανεώσει στο Gruppo Greco και στην ομάδα, θα λάβει:



Μοναδική κάρτα μέλους από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους


Το Gruppo Greco θα κυκλοφορήσει φέτος τη νέα του -συλλεκτική- κάρτα μέλους. Το κόνσεπτ της νέας κάρτας δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει, στο μπροστινό μέρος, το σλόγκαν που κυριαρχεί και στο blog μας «In Grecia la Juve siamo noi…». Στην Ελλάδα η Γιούβε είμαστε εμείς και αυτό έπεται από το ονοματεπώνυμο του κάθε μέλους. Ο μοναδικός αριθμός που έχει ο καθένας είναι το δικό του «αστέρι» στο Gruppo Greco.
Στην πίσω όψη της κάρτας, το νέο lay out εκτός από μοντέρνο και εντυπωσιακό, αναγάγει την κάρτα σε συλλεκτική καθώς κυριαρχεί τυπωμένη η υπογραφή του σπουδαίου Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σε μία αφιέρωσή του αποκλειστικά για το club το 2006. «Στο Gruppo Greco, φιλικά… Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο», μας είχε γράψει, προσθέτοντας και το Νο 10 κάτω από το όνομά του. Δικαίως θα κρατήσει για πάντα το κάθε μέλος αυτή την αφιέρωση γιατί το κάθε μέλος είναι το Gruppo Greco! Το ονοματεπώνυμό του καθενός από εμάς μαζί με τον Αλεξ στην ίδια κάρτα!

Επίσης το Gruppo Greco θα δώσει σε όλα τα μέλη του που θα ανανεώσουν ή θα εγγραφούν πολλά δώρα ένα από αυτά είναι η κούπα με το σήμα του Club και τη φωτογραφία του Ντελ Πιέρο, μπείτε στο site της λέσχης για να δείτε τα υπόλοιπα : gruppogreco.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Για ακόμα μια χρονιά το Gruppo Greco ξεκινάει την νέα καμπάνια για τις εγγραφές στο Juventus DOC, για άλλη μια χρονιά εμείς πιστοί στο ραντεβού μας, είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια των παιδιών, είναι καιρός πλέον όλοι οι Ελληνες Γιουβεντίνοι να στηρίξουν το Club με όλες τους τις δυνάμεις, όλοι μέλη λοιπόν για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η φωνή μας.

Ελάτε στην μεγάλη και όμορφη παρέα μας, στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους, το γνωστό σε όλους Gruppo Greco.