JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Σενάριο για Lewandowski.



Σενάρια για τον Lewandowski ακούγονται σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη γειτονική μας Ιταλία.

Μετά από την διάψευση του γενικού Διευθυντή της Μπορούσια Ντόρτμουντ Michael Zorc,ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μεταγραφεί στην Μπάγερν,αλλά μάλλον σε κάποια άλλη ομάδα.

Στην Ντόρτμουντ θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη γι'αυτό του έκαναν αύξηση με τριπλασιασμό των αποδοχών του θα λαμβάνει 4,5 εκατ ευρώ ετησίως αν υπογράψει,από την μεριά του ο  Lewandowski πιστεύει ότι ο κύκλος του στην Ντόρτμουντ έκλεισε και είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ο Lewandowski δεν θα έλεγε όχι σε μια μετακίνηση του στη Γιουβέντους,άλλωστε σε σχετική ερώτηση που του έγινε στις αρχές Μαίου απάντησε:''Φυσικά, για μένα είναι τιμητικό ότι ομάδες όπως η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για μένα, όμως, επαναλαμβάνω, εστιάζομαι μόνο στην Borussia τώρα λόγο του τελικού,θα δούμε το Καλοκαίρι τη θα γίνει.''
Τα σενάρια λοιπόν μιλούν για μια διαφαινόμενη πρόταση της Μεγάλης Κυρίας με μετρητά  και τον Gabbiadini για τον οποίο ενδιαφέρεται ζεστά η Ντόρτμουντ.

Θα δούμε τη θα γίνει λοιπόν στο θέμα του επιθετικού καθώς πολλά ονόματα ακούγονται και μια παροιμία λέει''όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι''ελπίζω το επιθετικό<< καλάθι>> της Γιουβέντους να γεμίσει με τουλάχιστον δύο επιθετικά όπλα,με το παραπάνω σενάριο να είναι το αγαπημένο μου,πολύ θα ήθελα να δω τον  Lewandowski ντυμένο στα ασπρόμαυρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτός πιστεύω πως είναι το καλύτερο φορ που πρέπει να πάρουμε .Ούτε Higuain ούτε κανένα άλλο.Jovetic και Λεβαντόφσκι και είμαστε μια χαρά.

Unknown είπε...

Kαλά με μαρροτα δεν το πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Πρέπει να τρέξει γρήγορα όμως γιατί είναι από τα hot ονόματα στην Ευρώπη και σε καλή τιμή.