JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Tα θέματα των ανανεώσεων.


Μετά από μόλις ένα χρόνο στη Juventus (στην πραγματικότητα είναι η τέταρτη φορά που φοράει τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Γιουβέντους)oSebastian Giovinco  χτυπάει στο στήθος και ζητεί από τον Beppe Marotta μια  αύξηση κατά ένα εκατομμύριο ετησίως από 1,5 σε 2.500.000,με την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του που λήγει το 2015.
Αλλά δεν είναι ο μόνος με τον οποίο η Γιουβέντους θα πραγματοποιήσει ανανέωση,  ο γενικός διευθυντής αγωνίζεται αυτές τις μέρες να ανανεώσει τα συμβόλαια των Marchisio και Vidal.
Υπάρχει επίσης ο Stephan Lichtsteiner ο οποίος έχει συμβόλαιο που λήγει το 2015,οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν από το χρόνο και παρά τις φήμες της αγοράς, στο τέλος και οι δύο παίκτες θα είναι ικανοποιημένοι.
Ειδικά για τον Stephan Lichtsteiner,που εκτιμήθηκε πολύ στο εξωτερικό και εισάγεται από την Γιουβέντους σε μια λίστα των αναλώσιμων για την επίτευξη ενός κορυφαίου παίκτη. Υπάρχει συζήτηση της εισαγωγής του Ελβετού στις συνομιλίες για την Gonzalo Higuain, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο.
 Λίγο πιο πολύπλοκη είναι η κατάσταση του Giovinco,του οποίου η απόδοση στο μισό του τρέχοντος έτους ήταν χαμηλότερη από την αναμενόμενη και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται κανένας για την αγορά του.Εκτιμάται ότι τα 22 εκατομμύρια  ευρώ που δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι,δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τα προσφέρει, μπορεί να πωληθεί μόνο μετά από βαριά υποτίμηση. 
Καλύτερα να τον κρατήσει η ομάδα για έναν ακόμη χρόνο,αν και η άφιξη άλλων επιθετικών θα τον υποβάθμιζε στον πάγκο,ελπίζω ότι στα 26 του χρόνια είναι αντιμέτωπος επιτέλους να κάνει την πολυαναμενόμενη επανάσταση και να δείξει ότι άξιζε η Γιουβέντους να των ξαναφέρει στο Τορίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: