JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

15 εκ. Ευρώ προσφέρει η Μάντσεστερ Γ. για τον Βούτσινιτς.

Με το μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ να βρίσκεται στον… αέρα, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούν έναν επιθετικό που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που θα αφήσει μια ενδεχόμενη αποχώρηση του 27χρονου Άγγλου.
Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Corriere dello Sport» υποστήριζε ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να καταθέσουν το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Γιουβέντους για να κάνουν δικό τους τον Μίρκο Βούτσινιτς. Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο και επιμένουν για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπο του 29χρονου ποδοσφαιριστή των «μπιανκονέρι», υπογραμμίζοντας ότι μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρούνεϊ θα επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης του έμπειρου Μαυροβούνιου.
Τα 15 εκατομμύρια που δίνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονται λίγα στους ανθρώπους της Γιουβέντους, σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να περιμένουν μερική αύξηση της προσφοράς από την πλευρά των Άγγλων για να «ανάψουν» το πράσινο φως σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση του έμπειρου επιθετικού στο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.