JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κόντε: "Στη Γιούβε παίζουν πάντα όσοι αξίζουν"

Γιουβέντους προπονητής στέλνει μηνύματα σε Mazzarri και το Φυλάκιο: "c \ 'είναι κάποιος που βάζει τα χέρια του προς τα εμπρός και εκείνοι που δεν νομίζω ότι τη δική τους επιχείρηση" Τορίνο - "Βρήκα τους παίκτες μου πολύ καλά, αρχίσαμε την προετοιμασία στην κοιλάδα της Αόστα και όλοι ήταν καλά προετοιμασμένοι, παρά τις 50 ημέρες διακοπές - δήλωσε ο  μίστερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους - αυτό μου επιβεβαίωσε ότι έχω να κάνω με μεγάλους επαγγελματίες. Περιμένω πολλά από αυτούς που έχουν κάνει την ιστορία της Γιούβε αυτά τα δύο χρόνια. Αυτοί θα πρέπει να παρασύρουν και τους νεοφερμένους". Ο Μπουφόν φοβάται ότι δεν θα κερδίσει: «Χαίρομαι που ο αρχηγός μας σκέφτεται έτσι, αυτός ο "φόβος" πρέπει να μας συνοδεύσει σε όλη τη διάρκεια του έτους, επειδή ο φόβος μας κρατάει ξύπνιους. Αν κάποιος αισθάνθει ικανοποιημένος δεν θα ήταν σύμφωνο με τη φιλοσοφία μου και της ομάδας. Μόνο από τους πιο έμπειρους πρέπει να πάρεις αυτά τα μηνύματα, πρέπει να αποφύγουμε όλοι τον κίνδυνο, οι παίκτες, το προσωπικό, το κλαμπ και οι οπαδοί. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν μπορούμε πάντα να κερδίζουμε, επειδή για τη Γιούβε αυτή πρέπει να είναι η μόνη φιλοδοξία".

"Οι εποχές αλλάζουν, οι ομάδες εξελίσσονται, φέτος ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει, υπάρχει η Γιουβέντους, η Μίλαν, η Ίντερ που για την ιστορία και την παράδοση πρέπει να έχουν στόχο να κερδίζουν πάντα, υπάρχει η Napoli, η οποία ενισχύθηκε με ένα μεγάλο προπονητή που έχει κερδίσει πολλά και που λειτουργεί καλά με μεγάλες αγορές, η Φιορεντίνα, μπορεί να φιλοδοξεί να κερδίσει, με την άφιξη του Γκόμεζ, αλλά και με την αγορά του Ρόσι, η Λάτσιο έχει επεκτείνει το εργατικό δυναμικό και είναι στρατηγικά εντάξει και η Ρόμα που ψάχνει να επανεπενδύσει τα χρήματα από την πώληση του Marquinhos".

Για τις μεταγραφές είπε:«Ο Tevez είναι ένα αγόρι εξαιρετικής διαθεσιμότητας, αυτή τη στιγμή προσπαθεί να φτάσει στα ανώτατα επίπεδα φόρμας, αλλά είναι μια χαρά θα δείτε, ο Fernando είναι απλά άγγελος και χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει. Μπήκαν αμέσως όλοι στη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Με την άφιξη τους και με την άνοδο του Pogba θέσαμε το επίπεδο του ανταγωνισμού σε όλα τα τμήματα. Ηταν ό, τι έπρεπε να κάνουμε, επειδή η Γιουβέντους πρέπει να σκέφτεται  μεγάλα πράγματα. Υπάρχουν ιεραρχίες και είναι φυσιολογικό, οι νεοεισερχόμενοι τοποθετήθηκαν από τις εφημερίδες αμέσως στην αρχική ενδεκάδα, αλλά οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι παίζει πάντα αυτός που αξίζει περισσότερο. Σίγουρα σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει, ή μάλλον, μου αρέσει που με κάνει να κερδίσω" ... Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του να κερδίσει και να αναπτυχθείς. Οποιος κέρδισε το τρεμπλ, δεν έχει αναπτυχθεί, ίσως επειδή μετά από αυτό που συνέβη εκείνη τη χρονιά νόμισαν ότι έφτασαν κάπου; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν θα κερδίσουμε αυτή τη σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσιυμε και θα φτάσουμε ψηλά, τόσο από τεχνική όσο και από οικονομική άποψη, περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια από ό, τι όλες σχεδόν οι άλλες ομάδες που ανέφερα πριν και είμαστε κοντά τους πλέον, τα επόμενα χρόνια θα μας δώσει μεγαλύτερη δυνατότητα να δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα για μεταγραφές ωστέ να φτάσουμε και πάλι στο επίπεδο που ήμασταν πριν το 2006. Υπό αυτή την έννοια φέτος είναι το έτος μηδέν, το πιο δύσκολο, γιατί θα πρέπει να επιστρέψουμε τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά, γιατί έχουμε κερδίσει πολλά με ταυτόχρονη συγκράτηση των δαπανών. κατά το πρώτο έτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με οκτώ παίκτες που ήρθαν από δύο διαδοχικές έβδομες θέσεις, φέρνοντας στην ομάδα τους Lichtsteiner, Βούτσινιτς, Πίρλο και Vidal, ξοδευοντάς μόλις εννέα εκατομμύρια ...

Τέλος μίλησε για το παιχνίδι της Γιούβε τη νέα σεζόν - "Θα πρέπει να βασίζεται σταθερά τις αρχές του παιχνιδιού μας, που αποτελείται από την κατοχή, τον σωστό χειρισμό, την οργάνωση, την ισορροπία, και την επιθετικότητα. όλα αυτά μας επέτρεψαν να είμαστε ηγέτες για δύο συνεχόμενα έτη και ως εκ τούτου, πέρα ​​από τους αριθμούς και τα συστήματα, οι αρχές μας πρέπει να παραμείνουν σταθερές. Τώρα βρισκόμαστε στο καλύτερο επίπεδο που ενισχύει τα χαρακτηριστικά των παικτών διαθέσιμα και αυτό είναι σημαντικό, γιατί ο παίκτης πρέπει να βάλει στην καλύτερη θέση για να εκφράσουν πλήρως τις δυνατότητές του".


Δεν υπάρχουν σχόλια: