JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ανταλλαγή Quagliarella-Lulic στα σκαριά?



Νέος μνηστήρας για τον Fabio Quagliarella,όπως διαβάζουμε στη σημερινή Tuttosport »,μετά τις Φιορεντίνα,Norwich και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στα χνάρια του επιθετικού της Γιουβέντους βρίσκεται επίσης και η Λάτσιο.

Οι biancocelesti χρειάζονται έναν επιθετικό που μπορεί να λειτουργήσει είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος επιθετικός και ο Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς ανέφερε ως ιδανικό παίκτη τον Quagliarella. 
Χθες είχαμε την προσέγγιση με την πρώτη προσφορά από τους Λατσιάλοι στα 6.500.000€,πολύ λίγα για ένα παίκτη που η Γιουβέντους κατέβαλε 15 εκατομμύρια πριν από τρία χρόνια και για τον οποίο η Norwich προσφέρει 10 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση, η οποία απορρίπτει η Γιουβέντους,αλλά λέγεται ότι είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν για άλλους λόγους. 
Στην πραγματικότητα ο Beppe Marotta έχει πάρει μια ιδέα,να ζητήσει σε αντάλλαγμα για τον Quagliarella,τον Senad Lulic και έναν διακανονισμό τοις μετρητοίς. 

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους αγαπημένους του Antonio Conte,στη Γιουβέντους δεν θα έχουν προβλήματα να τον αποδεχθούν δεδομένων των  δυσκολιών για την απόκτηση του Κολομβιανού Zuniga.


Δεν υπάρχουν σχόλια: