JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Κρέσπο: "Ανεβαίνει το Campionato, top player ο Τέβεζ"


Ο Κρέσπο υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους φορ που έπαιξαν ποτέ στα ιταλικά γήπεδα και ως τέτοιος, αναφέρθηκε σε όσα έχουν γίνει ως τώρα στη μεταγραφική περίοδο και έχουν δημιουργήσει πανηγυρικό κλίμα στην Ιταλία.
«Τις καλύτερες μεταγραφές ως τώρα τις έχουν κάνει οι ιταλικές ομάδες και είναι ένα ευχάριστο σημάδι για το μέλλον. Η ατμόσφαιρα θυμίζει κάτι από τα υπέροχα παλαιότερα χρόνια, όταν η Serie A ήταν η κορυφή. Το βασικό πρόβλημα είναι ένα και έχει να κάνει με τα γήπεδα καθώς ουσιαστικά είναι τα ίδια με αυτά, στα οποία ονειρεύομασταν όλοι να παίξουμε πριν 15-20 χρόνια. Η μόνη θετική εξαίρεση είναι το Juventus Stadium και θα πρέπει οι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα», τόνισε ο Αργεντίνος πρώην άσος και στη συνέχεια εστίασε στους Τέβες και Ιγκουαΐν.
«Ο Κάρλος είναι ένας top player, ένας πρωταθλητής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και... εκτός συστήματος. Το θέμα είναι αν θα του το επιτρέψει αυτό ο Κόντε. Οπως και να έχει, είναι μια συναρπαστική πρόκληση και για τους δύο. Ο Κόντε θα του εξηγήσει πώς θα πρέπει να κινείται για να είναι αποτελεσματικός στο Campionato γιατί πάντα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για τον επιθετικό σε αυτό το πρωτάθλημα αλλά θα πρέπει και να συνειδητοποιήσει ότι ο Καρλίτος έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά ακόμη κι αν κινείται... πιο ελεύθερα. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή πολύ πιο πλήρη και οργανωμένο σε σχέση με πριν λίγα χρόνια ενώ την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, πριν τέσσερις μήνες, τον είδα πιο ώριμο από ποτέ», είπε αρχικά για τον Τέβες και συνέχισε για τον Αργεντίνο άσο που απέκτησε η Νάπολι.
«Για εμάς τους Αργεντίνους το Campionato είναι κάτι ξεχωριστό και νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Δεν μου προκαλεί, επομένως, έκπληξη το γεγονός ότι ο Ιγκουαΐν προτίμησε την Νάπολι από την Αρσεναλ. Ο Καβάνι πήγε σε μια Νάπολι που είχε σταθερότητα από τον τότε προπονητή της ενώ ο Γκονζάλο πάει σε μια ομάδα που έχει έναν προπονητή που δούλεψε στο παρελθόν μόλις για έξι μήνες στην Ιταλία.  Ο Ιγκουαΐν είναι εκτελεστής αλλά μπορεί να βοηθήσει και παίκτες όπως ο Χάμσικ, ο Ινσίνιε και ο Καγιεχόν για να σκοράρουν περισσότερο».
Τέλος, ο Κρέσπο έκανε και ένα μικρό σχόλιο για τις προσπάθειες των ιταλικών ομάδων στο προσεχές Champions League, λέγοντας πως «από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης η Γιουβέντους είναι η μόνη που δεν άλλαξε προπονητή και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πλεονέκτημα σε κάποιο σημείο της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: