JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο Marotta μιλάει για τις επικείμενες πωλήσεις της Γιουβέντους.



Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Beppe Marotta επιμένει ότι δεν έχουν άμεσα σχέδια να πουλήσουν τον Mauricio Isla ή τον Mirko Vucinic.

Ο Χιλιανός διεθνής που είναι σε συνιδιοκτησία με την Ουντινέζε,ενδιαφέρει την Inter.Ενώ ο Βούτσινιτς λέγεται ότι εξετάζει το μέλλον του μετά τις αφίξεις του Carlos Tevez και του Fernando Llorente.

"Σε αυτή τη χρονική στιγμή,ο Isla δεν είναι διαθέσιμος για τη μεταφορά,"δήλωσε στο Sky Sport Italia ο Marotta.
"Ο Mauricio ενδιέφερε την Ίντερ. Εμείς καθίσαμε γύρω από ένα τραπέζι για να αξιολογήσουμε την προσφορά οικονομικά και τεχνικά.

"Ωστόσο αυτή τη στιγμή και σε συμφωνία με τον προπονητή δεν νομίζουμε ότι θα πρέπει να διατεθεί στην αγορά,ο Isla είναι παίκτης μας. "
Η Gazzetta dello Sport το πρωί πρότεινε ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να πωλήσει τον Βούτσινιτς αν έφτανε μια προσφορά των 15εκ€.
«Ο Βούτσινιτς είναι όπως όλοι οι άλλοι στην ομάδα,ένας πολύτιμος παίκτης και αξίζει το σεβασμό, "συνέχισε ο Marotta.
«Είναι μόνο φυσιολογικό ότι ο ανταγωνισμός για τις θέσεις αυξάνεται με τις νέες μεταγραφές,αλλά ο προπονητής θα κάνει εκτιμήσεις του από το παιχνίδι.
"Ο ανταγωνισμός είναι θετικός και όχι αρνητικός.Επί του παρόντος δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την πώληση του Βούτσινιτς."

Ο Marotta αν και δεν παραδέχεται ότι η Γιουβέντους έχει πάρα πολλές επιλογές στην επίθεση με τον Sebastian Giovinco,τον Alessandro Matri και τον FabioQuagliarella επίσης στο σύλλογο.
«Γνωρίζουμε ότι έχουμε πάρα πολλούς επιθετικούς και θέλουμε να αρχίσουμε τη σεζόν με πέντε στην ομάδα, αλλά για να πουλήσουμε θα πρέπει να έρθει και η σωστή προσφορά και την επιθυμία του παίκτη να φύγει, όπως ήταν η περίπτωση με τον Emanuele Giaccherini.

"Άλλες κινήσεις μεταφοράς;Αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία τότε θα επωφεληθούμε από αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να γίνουν συγκεκριμένες στο εγγύς μέλλον.
"Πρέπει να σεβαστούμε της οικονομικές παραμέτρους μας, αλλά θα κοιτάξουμε να παραμείνουμε νούμερο ένα στην Ιταλία και είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: