JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Συνάντηση για Ζούνιγκα αύριο στο Μιλάνο.

Νέες επαφές θα έχει αύριο με τη Νάπολι για την κολομβιανό Ζούνιγκα η Γιουβέντους. Το κλειδί για την αυριανή συνάντηση είναι πάντα ο Μάτρι, για τον οποίο, ωστόσο, υπάρχει και μια ισχυρή πρόταση από την Έβερτον. Παραμένουν ζωντανές οι υποθέσεις των Biabiany και Kolarov.

Αν και δεν φαίνεται να μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, σίγουρα είναι πιο περίπλοκη υπόθεση σε αυτή τη δεύτερη φάση της αγοράς. Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι θέλει να κρατήσει τον παίκτη ο οποίος ωστόσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του, η Γιουβέντους το γνωρίζει αυτό και αυτός είναι ο λόγος που για δύο μήνες τώρα ακούγονται διάφορα ονόματα για αυτή τη θέση. 


Στην pole position, βρίσκεται ο Juan Camilo Zuniga, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη δεξιά όσο και την αριστερά πλευρά, που είναι και η πιο σταθερή του. Την περασμένη εβδομάδα η συμφωνία έχει ζεσταθεί καθώς οι ώρες πέρασαν, η Νάπολι δείχνει ανυποχώρητη ζητώντας 10 εκατ. ευρώ, η Γιούβε θα βάλει στο τραπέζι και το όνομα του Μάτρι.


Ο φόβος της απώλειας του Κολομβιανού ως ελεύθερου σε δώδεκα μήνες, έχει βάλει σε σκέψεις τους μπλε που πλέον σκέφτονται σοβαρά την πρόταση της Γιούβε. Δεν έχει αλλάξει η στάση τους, αλλά υπάρχει μια πιο ενεργητική στάση. Έτσι εξηγούνται και οι καθημερινές επαφές, μερικές φορές διευκολύνεται από αξιόπιστους διαμεσολαβητές. Το τείχος των ανυπέρβλητων Ναπολιτάνων φαίνεται να υποχωρεί, η Γιουβέντους έπιασε το άρωμα και ετοιμάζεται να αρπάξει την ευκαιρία. Η συνάντηση - των δυο πλευρών θα γίνει αύριο και το ραντεβού θα γίνει στο Μιλάνο. Ο Marotta είναι έτοιμος να προσφέρει στη Νάπολι € 6.000.000, αλλά σε περίπτωση που δεν δεχτούν θα ρίξει στο τραπέζι και το όνομα του Μάτρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: