JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Η Ρεάλ επιμένει για Βιντάλ προσφέροντας 50 εκ. Ευρώ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από λίγες ημέρες, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμα και 50 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους για να κάνει δικό της τον Αρτούρο Βιντάλ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου…
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα τόσο από την Ιταλία όσο και από την Ισπανία, οι Μαδριλένοι δεν είναι διατεθειμένοι να το «βάλουν» κάτω και είναι όντως πρόθυμοι να προσφέρουν το παραπάνω ποσό για να πείσουν τους πρωταθλητές Ιταλίας να παραχωρήσουν τον Χιλιανό άσο.
Όμως δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί… Για να «ψήσουν» και τον ταλαντούχο μέσο, θα του προσφέρουν ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με την προσφορά της Γιουβέντους για το νέο συμβόλαιο του Βιντάλ, το οποίο αναμένεται να μπει σε ισχύ, όταν και αν υπογράψει ο παίκτης στο επόμενο διάστημα.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportmediaset», οι «μπλάνκος» σκέφτονται να δίνουν στον Βιντάλ περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν (συν ορισμένα μπόνους), την στιγμή που η Γιουβέντους θα δίνει στον 26χρονο διεθνή σχεδόν ένα εκατομμύριο πιο κάτω, αν και εφόσον συμφωνήσει με τον ίδιο για ανανέωση της συνεργασίας τους στο άμεσο μέλλον.
Στη Γιουβέντους ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή από το ρόστερ τους, ειδικά αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Τα χρήματα που ακούγονται όμως, σε περίπτωση που ισχύουν φυσικά, μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα της υπόθεσης…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

den poulame paiktes omws poulame trella!!!
o cavani 65? o bale 70? 45 o suarez?
tote o vidal 80 kai blepoume...